Friday, August 06, 2010

verder

Zo , ik heb even Milla naar bed gebracht.Oma ,je moet bij me blijven! Nou ,even dan ,maar dan moet je gaan slapen. Ze lag nog een beetje na te lachen van het gekke verhaal van de kat , die zijn kop stootte tegen het aquarium. Heel langzaam zag ik haar in de slaap wegzakken. Ogen dicht , beetje gapen en de schouders en de handjes zakten steeds verder weg. De hele procedure duurde nog geen vijf minuten.
Echt mooi om naar te kijken.In die paar minuten slaapt zij rustig en met een veilig gevoel in en ik krijg gratis een kinderfilmpje.
Ze wordt nu niet meer wakker voor morgen half acht,ze slaapt tien uren aan een stuk door.
Vanmorgen gingen we met de vliegende vaart naar Nina's moeder. Daarna met ze'n allen naar een of ander bureau en daarna terug naar ons apartement. Hier zitten de kinderen niet vastgebonden op de achterbank. Ineens moest Nina sterk remmen en vliegt die kleine naar voren ,knal ,met de kop tegen de ruit. We schrokken allemaal vreselijk.Er zat een flinke barst in de ruit. Gek genoeg mankeerde het kind niets.
Natuurlijk wel even een huilpartij ,maar daarna begon ze gewoon weer te spelen.
Een wonder hoor! Morgen moet er een nieuwe ruit in!
Niet eens een bult op haar hoofd.
Vanmiddag heb ik eerst met die kleintjes beneden in de speelzaal gespeeld en daarna ben ik nog eens met Milla gaan zwemmen. Intussen kon Nina haar werk afmaken en oma Norma lag lekker te slapen.Nina had eten besteld en dus hoefden we niet te koken en vanavond hebben Milla en ik de restjes opgegeten.
Ik ben zeer benieuwd of ik een paar kilootjes kwijt geraakt ben. Hier wordt nauwelijks gesnoept want dan lusten de muggen je zo graag. Mijn kleren zwabberen om mijn lichaam en Reen ,de jurken die ik heb gekocht met jou in Karlsruhe die zijn me nu veel te groot.
Eerst wilde ik niet geloven ,dat je rustig drie keer per dag kan warm eten en toch afvalt , maar het is wel zo!.Ik krijg helemaal geen brood meer en ik drink eindeloos veel thee.
Zo ,nu ga ik weer publiceren want anders ben ik weer de tekst kwijt.Dat is me net ook al een keer gebeurd!

gewoon een brief

hallo allemaal,

Nog een dag of zeven en dan ben ik weer thuis.
Nina moet hier echt hard werken.Meestal met de computer ,vaak met de telefoon maar ook wel
per taxie of zelfs vliegtuig.Ze is net nog even een dagje naar Singapore geweest en volgende week gaat ze naar Nieuw Zeeland en Australie.
Echt een heel druk leven.Tussendoor vind ze nog tijd om van alles voor Milla en mij te organiseren.
We hebben het grote aquarium gezien ,een prachtige vlindertuin en gister ben ik met Oma Norma en een heleboel familie een dagje uit geweest.Ik heb twee schitterende moskees gezien. Een prachtige blauwe en een in het roze.We beleefden nog een avontuur ,want ik liet mijn camera in een w,c, liggen en ontdekte dat toen ik op een boot zat.na veertig minuten had ik de moed al opgegeven ,maarrr----------.
Een hele lieve mevrouw gaf em we netjes terug.. Ik heb haar spontaan een paar dikke zoenen op haar wangen geplakt. Ze schaterde het uit!
jonges ,al die foto's ,ik zat echt in zak en as!.
Norma dook de roze moskee in om de lieve Allah te bedanken.
Ik kreeg een roze overjas aan en mocht daar rondlopen en in de Moskee kijken.De Moskee is aan alle kanten open

even geen foto's,die komen later





Deze mooie vlinder liet zich rustig bewonderen
Deze prachtige bloemen sieren het vlinder[park



Op dit moment zit Milla Cinderella te kijken en Nina heeft voor mij de computer aangezet en kan ik bloggeren. Nina verzint iedere dag wel een afleiding voor ons. Zo werden we eergisteren opgehaald door een taxie en die bracht ons naar een vlindertuin.

Wat mooi was dat!Prachtige hemelsblauwe vlinders of zwart-witte grote vlinders fladderen je daar om de oren. Daar onder dat net had ik het voor het eerst bloedje heet.Maar je vind zo weer


een verkoelende ruimte.Overal is airco.Daar hebben we wat gedronken en kwamen we weer tot leven.De taxiechauffeur is heel aardig en brengt Nina vaak naar het vliegveld.iedere keer dezelfde is echt vertrouwd.Het is hier wat je noemt een taxieoorlog.Ze vragen de gekste prijzen als je niet op de hoogte bent. Nou ,Nina staat haar mannetje wel hoor ,loopt met de neus in de wind zo een dure kerel voorbij en de volgende doet het gewoon beter.Je moet echt onderhandelen over de prijs.


jongens , ik woon hier in een superdelux apartement.! beneden is een spa en een gym en er zijn drie zwemgelegenheden.


Vandaag hebben Milla en ik samen in het grote zwembad gezwommen.Het weer is hier echt zo heerlijk , het geeft niet hoe vroeg of hoe laat je gaat zwemmen , het is allemaal even prettig.


Vandaag hadden we bezoek van oma Norma en de kleine Nia.


Die kleine brulde moord en brand toen ze weer uit het water moest. Milla is heel gezeggelijk ,gaat net zo makkelijk weer mee naar boven.


Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.