Wednesday, January 21, 2009

Mooi weer vandaag

Dat is het ook echt,alleen moeten we ons warm aankleden,want de wind is koud.We kunnen wel zonnebaden,maar dan binnen de bescherming van onze voortent.

We zijn gisteren naar vrienden geweest ,die op onze vorige camping staan en overwinteren.

Dat was heel gezellig.We hebben met Rieny nog een rondje hondje gedaan , even naar het strand . En we zijn even naar Carucha geweest,want ik wilde een ander skype telefoontje kopen , maar die hadden ze niet.

Van de Chinees een portie eten meegenomen en Rieny had heerlijk gebak en zalige koffie voor ons . Samen hebben we naar Barac Obama gekeken en hebben we natuurlijk ons commentaar geleverd . Ik had niet zo veel te zeggen . Ik zag daar een sympathieke man staan , vol idealen en barstens vol plannen , wat in de kortste keer in de grond zal worden geboord . Dat wordt een groot gevecht voor hem en het is voorstelbaar , dat hij die strijd op den duur zal verliezen.

Er zijn al zo veel presidenten geweest,allemaal wilden ze de wereld verbeteren , maar geen van allen heeft ooit de kans gehad ,de achterban zorgt wel voor tegengas.

Als die man werkelijk de kans kreeg, maar die krijgt hij net zo min als al die anderen ,wat zou dat mooi zijn !!!

Blijven dromen kunnen we natuurlijk altijd!

Harrie heeft mijn computer weer eens even onder handen genomen en hier en daar mijn geheugen opgefrist. Nou weet ik weer een hele boel zaken en kan ik weer lekker werken.

Ik ga weer een paar foto's opzoeken ,die ik nu wat gemakkelijker te voorschijn kan toveren ,dank zij Harrie.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.