Wednesday, December 03, 2014

hebben jullie dat ook?

Naarmate we ouder worden vergeten we nog wel eens wat. . Bij voorbeeld  wáár zijn de sleutels? We zoeken ons soms de mik mak. En dat ,terwijl we van Annelies  zulke mooie banden hebben gekregen om de sleutels aan te hangen. Pasgeleden was het weer eens zover. We hadden bezoek gehad en terwijl ik met ze mee naar buiten loop ,zie ik dat de achterklep van de auto nog open staat. Dus ik loop er even heen ,orden nog een paar dingen en sla de klep dicht. Ineens realiseer ik me ,dat de sleutels nog achterin liggen een Bob had al eerder de auto op slot gedaan. Ik kijk vóór in de auto en zie tot mijn schrik ,dat  Bob zijn sleutels voor in de auto liggen. wat nu? Allebei de sleutelbossen in de auto!!Eerst maar eens een motor  rijder erbij gehaald en die begon aan het rubber van de auto te peuteren ,terwijl hij vertelde ,dat het eigenlijk niet ging omdat alles elektrisch is. Dus vroeg ik iemand anders erbij en toen er genoeg mensen mee gingen  denken en alle verhalen los kwamen  over dicht gevallen auto's  schreeuwde Bob ineens  :"Connie .ik heb je sleutels" ,die zaten in de deur van de
caravan en de deur stond open ,dus konden we het niet zien. heel gek ,maar we waren wel blij. Vandaag was hij zijn sleutels wéér kwijt ,wij zoeken  hangen ze om zijn nek!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.