Saturday, November 15, 2014

het wordt steeds gezelliger

Elke week komen er weer nieuwe bekenden de camping op rijden.Gisteren kwamen de Belgen en met die lui gingen we vorig jaar de krant ophalen en koffie drinken en ze horen ook bij de "boule"club. Ze waren nu nog te moe om mee te doen ,maar volgende week barst het feest  weer los . We gaan ook weer kaarten. Whist , een vereenvoudigde vorm van klaverjas.Er staan ook etentjes op het programma. Mijn wandelmaatje is twee dagen eerder dan ik jarig en we gaan het gezamenlijk vieren . We doen niet meer aan cadeautjes .lekker makkelijk.
We zijn weer begonnen aan strandwandelingen..We gaan met de auto naar het strand , daar gaan we met ze,n tweeën een flink stuk lopen ,halverwege ga ik terug de auto ophalen en Bob stapt dapper door totdat ik hem ingehaald. Hij rijdt naar het strand en ik rij weer terug. Bob doet weer de afwas ,zet s'morgens een lekkere pot  koffie voor Rieny en mij  .Als we na vijf kwartier terug zijn kunnen we zomaar aanschuiven.
Elke morgen om kwart over acht beginnen we aan onze wandeling.heerlijk,de zon is dan al lekker warm.
het gaat ons hier goed.Hoop voor jullie hetzelfde!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.