Sunday, May 30, 2010

Zondag


Hier staan we ik weet niet hoeveel meter diep onder de grond en ik kon nog net een plaatje schieten.In tegenstelling tot Moskou is alles oud en vies ,,maar wel funktioneel.Je bent in een wip waar je wezen wilt.
Morgen is Katie jarig.Jammer genoeg kan ik haar niet bellen.
Vriendelijk verzoek aan Johan en Hilde ,willen jullie voor ons bellen?
En als Andre en Kim dit lezen ,ik ben jullie niet vergeten ,alleen zitten we wat telefoon berteft hier een beetje moeilijk.In ieder geval veel liefs en felicitaties!
Gisteren hebben we een grote Dom bezocht ,vanmiddag gaan we daar een concert beluisteren ,Veel van de groep gaan mee.Zo langzamerhand is bijna iedereen aangekomen. We hebben hele behulpzame reisleiders en daar hebben we ook al gezellig koffie gedronken.Tot nu toe gaat alles van een leie dakje ,ook het weer.Bob kan zijn geluk niet op ,hij kan maar babbelen en omdat die mensen hem geen van allen kent , kan hij zijn sukses vehalen kwijt.
Er blijken ook klaverjassers en bridgers te zijn en dat vind ik weer fijn.
Dinsdag gaan we op toer ,dus morgen kan ik nog even wat vertellen.
Vroeger ben ik met Johan eens in Moskou geweest en daar had de ondergrondse hele lange steile roltrappen ,die met een rot vaart naar beneden of boven gaan.
Nou ,hier ook hoor! Maar alles went en ook dat hebben we overleefd.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.