Wednesday, April 27, 2011

Onderzoeken

Vandaag zijn we op bezoek bij een internist geweest.Hij vertelde ons dat Bob zijn nieren niet honderd procent werken en in verband met de CT Scan morgen hij wilde bekijken wat voor medicijnen Bob gebruikt.Sommigen verdragen namelijk de infuus niet die hij krijgt morgen voor de scan.
Ik wilde graag weten hoe ze dat hadden ontdekt van die nieren. De specialist vertelde ons dat ze dit te weten waren gekomen door bloedonderzoek.Teveel stoffen die de nieren er eigenlijk uit horen te filteren.Dat was een duidelijk antwoord.
Vanmorgen werden we opgebeld door de assistente van de huisarts. Bob had een echo gehad en nu wil zijn specialist ,dat hij eerst naar een vatendokter gaat ,voordat hij zijn electrische schok krijgt.
Daar hadden we het trouwens net over .Zou zo een schok wel goed zijn als je een anurisma hebt?
Dat betekend nóg een dokter (en een wachtkamer ) erbij.Dat moet dan maar.
Samen kunnen we dat wel aan.
Morgen wordt Bob voor één dag opgenomen.We moeten er om half tien zijn en in de loop van de middag mag hij pas weer naar huis.
Zo ,nu zijn jullie weer op de hoogte.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.