Saturday, March 08, 2008

Cuevas Mar 6

Het is iedere dag mooi weer,s'morgens voel je nog een beetje winterse kou,maar dat is om tien uur verdwenen.
Vanavond gaan we met een groep naar de Chinees.Het is een wok restaurant.Zelf ben ik daar niet zo gek op,volgende keer wil ik naar een ander tentje,waar je voor 8 euro je te barsten kan eten.
Er heeft zich in de geschiedenis ooit eens iemand echt te barsten gegeten.Dat heb ik een dikke vijftig jaar geleden eens gehoord.Maar,daar zal ik me niet aan bezondigen.
Iedereen zit wel met verbazing te kijken,wat Bob allemaal kan verstauen.En dat zonder ziek te worden.We zijn hier nu bijna al weer een maand,best uit te houden hoor.Straks gaan we even naar Carucha,een nieuwe telefoonkaart ophalen en een boulevardje pikken.Daar kunnen ze hier wat van.Palmbomen,prachtige tegels in diverse kleuren en mooie patronen.De mooiste boulevard die we gezien hebben is die van Alicante.Als je erover heen loopt krijg je het idee,dat je over de golven van de zee wandelt.Heel knap gedaan.
Morgen even naar de markt.
Ik heb nog geen maten doorgekregen ,b.v van Sarah of Camilla.En hoe zit het met Ilse en Nathalie? Meisjeskleren zij hier echt heel mooi.
Ook slofjes voor in huis zijn zo lollig en ze kosten bijn niets,dus wie er nog sloffen nodig heeft,kan zich melden!(Met maten!!)
Intussen probeer ik als maar te skypeen met mijn jarige jongste zus,die 65 is geworden.Hieperdepiep Brit!!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.