Tuesday, November 19, 2013

Bob 2

We zijn vanmorgen naar een medisch centrum in Cuevas del Almazora geweest en na héél lang wachten kregen we te horen ,dat er pas vrijdag een dokter beschikbaar is . Toen ik terug kwam op de camping  kwam de beheerder om te vragen hoe het was gegaan en hij werd boos en schold op die luie Spanjaarden . Hij raadde me aan om naar het ziekenhuis een paar dorpen verder te gaan en daar groots theater te maken.
Zoiets van Hélp mijn arme man ,ik ben radeloos,hij is vlauw gevallen in de douche  en..........................
Nu speel ik als het moet toneel,maar in de eerste plaats krijg ik Bob er met geen stok naar toe en in de tweede plaats het gaat hem al weer beter.
Willy en Connie, ik denk nu ook dat het een lichte tia was , want zijn linker  been zwabbert er wat raar bij .Voor de rest gaat het hem echt beter.Hij heeft vannacht goed geslapen en ligt nu weer lekker in een luie stoel en hij pit al weer!
Vrijdag om half twaalf krijgen we een consult en voor mij is het dan een vaststellen van een diagnose.
Zo vergaat het Bob als hij een tia heeft .Meestal hersteld hij snel.
Ik ben alvast en beetje begonnen met revalidatie. Hele kleine oefeningen om dat been weer te prikkelen zijn eigen werk te doen.Ben vanmorgen met hem naar de w.c. buiten gelopen en dat ging goed!
Ik hou jullie verder op de hoogte!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.