Wednesday, April 13, 2011

hoera ,de caravan is van binnen schoon!

Wat een pokke werk is dat! Ineens kreeg ik de geest en ik heb net zo lang geploeterd met sop en sopdoek ,totdat ik álles schoon had.Dat beurtje was wel nodig.
Nu ga ik toch het bed weer opmaken en daar moeten Ilse en haar vriendin Tracy in slapen.Want , behalve Suzie en Nathalie komen ook Chris ,Camilla en later ook Nina hier overnachten.
Ons huis is wel groot en met en beetje passen en meten krijg ik iedereen er wel in maar zo hebben de meiden meer privecy en heb ik geen hinder van hun spulletjes.

We zijn al naar de eerste camperboer geweest en hebben ongeveer twintig van die wagens bekeken..De prijzen zijn aan de pittige kant.
Ik heb Bob voorgesteld om zo een ding een paar maanden te huren en eens kijken of dat ons bevalt. Sommigen hebben dezelfde indeling als onze caravan.We zijn nog niet uitgeplanned!
Ik was van plan om foto's van onderweg in het blog te stoppen ,maar inmiddels heeft de tijd ons hier ingehaald en staat de natuur hier in Holland in volle lentebloei.
Prachtig.
Bob is met zijn ritmestoornis naar de specialist geweest.Nu krijgt hij één dezer dagen bericht voor een schok therapie.Daarvoor moet hij een dagje worden opgenomen.
Hij krijgt dan een licht roesje en daarna een fikse stroomstoot ,om zijn hart weer in het juiste ritme te krijgen.
Overigens , hij ziet er niet tegen op en sjouwt overal met me heen.
Op één dag eerst naar de specialist ,dan naar de keuring voor zijn rijbewijs , dan naar het WZH voor een echo en een róntgenfoto.
We hebben allebei even genoeg van wachtkamers! Verder weinig nieuws,vrijdag krijgen we de uitslag van bloedonderzoek ,echo en ró.foto.Bob heeft nieuwe medicijnen gekregen voor zijn kleine probleempje en dat werkt!. Hij is de koning te rijk !
Héél fijn voor hem!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.