Wednesday, October 27, 2010

Dinsdag en Woensdag

Een gezamenlijke poging om een rokje te maken. Tja , groot was de animo niet en mijn kennis op dit gebied nihiel.Ik ben ook geen goede handwerk juf. ze waren overal anders mee bezig , telefoon , muziek en babbelen en dat schiet natuurlijk niet op.
De rok van Suzie is geknipt ,maar de rest moet nog gebeuren Misschien morgen.?????


Ook altijd heel gezellig , samen eten en babbelen




Het word voor ons steeds gemakkelijker.Dinsdag werden de dames pas om acht uur wakker.
Wij kunnen dan ook lekker uitslapen.
We hadden afgesproken om half elf naar Zuidlaren te gaan , want de meute wilde zwemmen.Ze waren allemaal redelijk op tijd.om tien uur hebben we koffie gedronken en om halfelf zaten ze allemaal in de auto.
Gerben zou bellen als ze weer naar huis wilden.dat was om half drie!!
Toen we thuis kwamen zag Ilse de speeltuin en of Gerben effe wilde duwen met de schommel?? Het was half vijf voor ze weer binnen waren.
Bob en ik zijn intussen met de computer naar de maker geweest en dat duurde zooooooooooooooooooo lang en nou is tie nog niet goed.Hij sloeg iedere keer af.Het bleek dat ie veel te warm werd.Daar gaan ze vandaag aan verder prutsen.
De gezamenlijke koffie en theepartijtjes zijn altijd knots gezellig.Er word gepest om het leven en soms vallen er rake klappen. Ben blij dat ik buiten hun "behandelingsplan" val.!!
Van de avonturen in het zwembad heb ik alleen gehoord 'dat het gezellig was en dat ze allemaal op elkaar gestapeld in een bubbelbad hebben gelegen.
Nathalie kreeg het aan de stok met een vervelend mens en ze hebben allemaal een flink gat geslagen in hun vakantie budget.Met handen vol lekkers kwamen ze het zwembad uit.Mij best, het is vakantie1.
Vandaag ga ik proberen wat foto's ertussen te stoppen.
Als we Suzie en Nathalie moeten geloven is het een beetje aan tussen Gerben en Ilse.
Nou ,dat past me wel ,dan zie ik Ilse vast een beetje vaker.!
Zo ,het is tien uur ,koffie tijd ,gongen en dan maar afwachten wat er allemaal naar beneden komt.

P.s. Vanmiddag rijden we naar Vries ,zegt Gerben :" Connie ,we hebben je gigaantisch bij de poot gehad ....Ilse en ik hebben helemaal nietssssss met elkaar!!!!
Ik ,natuurlijk totaal verbluft!! Ohhh , wat jammer nou een toen werd ik hartelijk uitgelachen en kwam ik er achter ,dat ze dit inderdaad zo hadden geplanned.
Enfin ,het is echt een-nul voor hun , ik ben er ingestonken.!!

We hebben vanmorgen SuzY's rokje geknipt. helaas moest de jongedame naar trampolinetraining. We zijn allemaal even meegegaan en hebben een half uurtje gekeken.Heel mooi en Suzie krijgt van ons een acht en een half , ze kan echt prachtig springen.
Menue voor vanavond: spare-ribs brokkolie en gekookte aardappeltjes.Ijs toe.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.