Friday, May 21, 2010

Het gaat allemaal een beetje anders

Afgelopen maandag stapte Reen heel monter uit de trein in Leer. Woensdag kreeg ze een beetje last van krampen rond het borstbeen en gisteravond was ze na twee visites helemaal kapot.
Hoge bloeddruk ,misselijk ,algehele malaise. Ze had een soort Angina pectoris en daar valt niet mee te spotten . Nu gaat het haar weer een beetje beter , we hebben een klein stukje gewandeld en vanavond heeft ze allerlei hand en span diensten geleverd met het eten koken en het afwassen.
Ze heeft besloten niet met ons mee te gaan en daar wij tijd genoeg hebben , brengen we haar naar Karlsruhe.Dat doen we morgen. Dikke pech voor haar.
Maar ze is wel blij ,dat ze naar huis kan en niet eventueel in een Roemeens ziekenhuis beland.
We blijven er dan een dag of misschien twee om te kijken hoe het gaat en dan gaan wij via Wenen naar Budapest.
De reis schijnt toch tamenlijk zwaar te zijn , maar Bob en ik zijn gewoon eigen baas en als het ons te zwaar wordt blijven we lekker op de camping en gaan we mee met de volgende toer.
Roemenie moet een schitterend land zijn , met veel mooie geschilderde kerken en andere gebouwen en die willen we wel bekijken . Danielle heeft ons een fotoboek van Roemenie geleend en dat ziet er fraai uit.
We hebben gelezen ,dat er niet zoveel supermarkten zijn ,maar wel veel openbare markten ,waar je alles kan krijgen . Ik heb toch maar het een en ander meegenomen.
Ik heb mijn laptop wel meegenomen ,maar kijk niet verbaasd als er geen regel op het blog komt ,ik weet niet hoe het daar met internet gaat.Ik weet ook niet of de Roemenen Engels spreken , we zien wel . Dan komt het "verhaal"pas als ik weer thuis ben. Dat is omstreeks de 7e juli.
Allemaal onze hartelijke groeten ,blijf gezond en wij denken aan jullie
In het byzonder aan Johan en Jorik en Hans ,want die zijn jarig in onze afwezigheid.
Alvast onze felicitaties en opa zit hier naast me een kleine bijdrage aan jullie te gireren.
Liefs en groeten ,

Connie en Bob

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.