Tuesday, June 08, 2010

De zoumiijnen


Vandaag brachten we een bezoek aan de zoutmijnen.

Wel 130 meter diep in de aarde.Ze rijden de mijn in met een bus en je circelt langzaam naar beneden ,3.5 kilometer.En dan zie je ondergrondse zalen . De muren zij allemaal van zout.Echt waar ,ik heb er aan gelikt!.Gigantisch groot en indrukwekkend.Daar spelen kinderen ,die last van hun longen hebben.Daar is een speeltuin,daar kan je tafeltennissen daar kan je lekker koffie drinken in een gezellig cafeetje,je weet niet wat je ziet.Daar is ook een ondergrondse kerk met veel ikonen.Prachtig. Als ik thuis ben ,kom dam maar foto's kijken,dit neemt te veel tijd.
Hartelijke groeten allemaal ,we hebben het zooooooooooooo naar onze zin!






Wel uitvergroten ,anders zie je niet veel.

Even antwoorden

Allereerst de vraag van Els. Die non wist alles te verklaren,een uur lang en iedereen was daar bek af van ,maar het was interessant.
Reen ,we eten zo vaak mee, gewoon niet meer bij te houden. Het nonnen eten was ook lekker.Ga maar eens soep eten bij Daniielle jongens ,die weet hoe het moet. (Nina weet het ook!)
Vandaag hadden we een lunch ,zo overdadig ,dat ik bijna in slaap viel ,zo een dikke buik had ik van al dat lekkers.
Ik zie zoveel mooie dingen onder weg.
Over de camping de Vuurplaats het volgende: Er waren mensen ,die vonden de campinghouder te streng.Maar Bob en ik niet.Hij past er goed op. Schone touiletten ,geen zwerfrotzooi ,alles ziet er fantastich verzorgd uit. Zijn vrouw kan heerlijk koken wij werden verwend met het fijnste eten en de eigenaars stonden ons met raad en daad terzijde.Wij sturen hem een groot compliment en blijf maar zo door gaan ,want zo doen jullie het goed.Ze hebben ons op sleeptouw genomen en op zijn aanraden zijn we zelf naar het weeshuis gegaan een ik denk nog zo vaak aan dat bezoek.
Op dit moment is het hooitijd en jongens ,kom toch eens kijken hoe dat hier gaat.
Midden in het land staan hekken ,daar hangen ze het gras over heen te drogen. ook zetten ze een stok neer en bouwen daar een hooibergje om heen.Het is net een oud mannetje met een warme jas aan.Daar zoek ik even wat plaatjes bij op. Overigens ,alles gaat hier met paard en wagen Vaak twee paarden ,met mooie rode kwasten naast hun oren.En de hele familie zit op de kar!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.