Saturday, January 24, 2009

Mijn griep is aan het vedwijnen,die van Bob begint te verschijnen

Soms,als een van ons geen zin heeft om te wandelen,gaat een van ons alleen . Bob heeft gister en fikse wandeling gemaakt . Vandaag doet hij wel zijn best , maar geeft toch toe , dat ie niet lekker in zijn vel zit.
Dus nu is het mijn beurt om de drankjes en hapjes aan te slepen . Hij ligt nu in de voortent en die slaapt binnen de kortste keren.
We hebben trouwens nog zo een stoel,dus ,wat let me?
We eten bergen fruit en verse groenten , de rest moet moedertje natuur doen.Hoorde van Chris en van Wilma,dat het pokkenweer is in Nedeland.Arme jullie!
Het heeft vannacht gestormd,ben er wel drie keer uit geweest om te kijken of de voortent er nog wel stond .Heb gelijk een zwarte moriaan weggejaagd,die zich op een stoel had genesteld,Gister is hij ook naar binnen geslopen en had de hele plastic zak met vuilnis uit elkaar getrokken.
We leren elke dag , die moeten we gelijk opruimen.
De man met de revolver is de macho man,die kleine opdonder belandde bij Bob op schoot


We zijn met Wilma en Robert naar klein Holywood geweest.Een hele armzalige bedoening ,met als klapstuk een klein toneelstukje van een paar stoere cowboys . Een van die kerels herkende ik nog van de vorige keer. Een hoop geschreeuw,vechten en schieten en daar heb ik nog wat foto's van gemaakt. Bob kreeg nog een cowboy op zijn schoot ,dat was lachen!


Ondanks de sneeuw toch amandelbomen in bloei


Hier staat Robert zijn mooie foto te maken

al aardig in de sneeuw.

Een paar honderd meter verder begon de auto te glibberen!



Deze kan je in Annen ook kopen.Die bloeien de hele zomer.

Deze bloemen groeien hier in de parkjes,net als de tulpen in nederland en ikvind ze koningklijk.

hier komen dan toch de foto's


Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.