Tuesday, November 16, 2010

Nog twee weken wachten.

Eigenlijk hebben we nog geluk , in het Martinie ziekenhuis moeten we tien weken wachten voor een afspraak in Assen maar twee.Dus ,omdat het geen ontsteking is , moet Bob 30 november naar de uroloog.dat doen we dan maar , beter zeker weten wat ons boven het hoofd hangt. Dus kunnen jullie nog een poosje genieten van ons aangename gezelschap!!
Nu ga ik de caravan weer een beetje uitpakken.In ieder geval de koelkast en ons ondergoed.De rest kan blijven zitten tot we weg kunnen.
Het is wel even een vreemd gevoel ,dat we niet kunnen doen wat we willen ,maar daar moeten we maar aan wennen.
We zijn sowieso verwende porken!
Voor jullie informatie , eigenlijk heb ik geen zin om mijn verjaardag te vieren en cadeautjes zit ik ook niet op te wachten.
We gaan met vrienden gezellig ergens eten en dan ben ik al dik tevreden.
Ons huis staat vol met al jullie verjaardagsgiften van vele jaren , we hebben alles al.Maar een gezellig telefoontje is mij best en van de kleinkinderen wil ik altijd graag een mooie tekening. Die hangen we op de speelzolder.
Als ik de tachtig haal ,trakteer ik jullie en volgend jaar november vieren we onze 25 jarige huwelijksfeest en dat doen we met een feestje buitens huis met jullie!
Dus ,er zit nog wat in het vat!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.