Saturday, October 18, 2008

Huisje weer vol

De meiden zijn er weer hoor!We missen Suzie,die hoort er eigenlijk ook bij,maar die is op valkantie naar Parijs met haar vader en dat is niet te versmaden,Disney enzo!
Mijn nette opgeruimde huis staat weer vol schoenen en in de gang liggen de jassen op de grond en boven hoor ik gegiegel en dat blijft voorlopig even zo.
Nathalie vind het niet helemaal eerlijk.De grote meiden kijken t.v.,terwijl ze in bed liggen en zij moet gaan slapen.Maar ze gaapt,dat de tranen in haar ogen staan en vanavond mocht ze mee naar Zuidlaren,want er was vuurwerk.
De overbuurjongens gingen ook mee , dat was lachen.
Dat is een van de heerlijke dingen van kinderen .Ze vinden altijd iets te lachen
Ze hebben vanavond alledrie bar slecht gegeten,daar moet even aan gesleuteld worden.
Ilse wil niet te dik worden en Tracy ook niet en dat moet ik even uit hun koppies praten.Toevallig weet ik wat ze lekker vinden en dus krijg ik ze wel weer aan het eten.Ze zien er trouwens alledrei voortreffelijk uit.Morgen zel ik een foto van die drie maken,dan ben je wel overtuigd.
Vanavond hadden we een discussie over godsdienst.
Ilse vind het zo raar.ze zegt:"God heeft me heel erg ziek gemaakt en ik ging bijna dood en toen heeft hij me weer gezond gemaakt en hij heeft me ook op een andere manier belast(A.D.D?) en waarom nou en al die oorlogen en al die zieke mensen,wat heeft dat voor zin.?"
Ze werd eigenlijk een beetje boos.
Tracy,die onvoorwaardelijk aan God geloofd ging er fel tegen in.
Hij maakt je gelukkig en daar meee uit.
waarop Ilse zei:"Nou,op school ben ik niet gelukkig,mat al die meiden en die rot jochies."
Nathalie was ook niet helemaal gelukkig,want er zitten wat rot kinderen in haar klas en was dat dan de bedoeling van God?
Maar Tracy gaf niet op en stelde vast,dat Ilse best gelukkig was en Nathalie gaf toe dat haar twee meesters wel heel aardig waren en toen was de discussie gesloten en kwamen ze weer op de proppen met gekke liedjes.
Ze liggen nu deftig in bed,t.v. te kijken en met een uur doe ik daar het licht uit.
Ik mag weer lekker een wekie moederen.
De overbuurjongens en de buurmeisjes zijn overdag ook van de partij ,dus echt waar ....Huisje weer vol! Heerlijk!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.