Wednesday, July 18, 2012

Vogeltje

Sinds een week zorgen we voor een piepklein vogeltje.Zijn (Of haar) naam zijn we alweer vergeten.
Deze week brengt Chris zijn kat en nu maar zien of dat goed gaat.
Ik moet zeggen dat het vogeltje (lach niet!) erg kattig is! Zogauw ik bij de kooi kom en mijn vingers tegen de tralies duw begint het fanatiek te krijsen en te pikken.
In ieder geval is het goed gezond. Gisteren heb ik de kooi schoon gemaakt.Om de dag krijgt ie nieuw water.Af en toe gaat het in zijn waterbakje poedelen en dat drinkt niet lekker.
Het is niet ongezellig hoor ,zo een beestje in huis.Af en toe laat ie flink van zich horen. Hopenlijk overleefd het de logeerpartij.Nog drie weken voor zijn baasjes weer naar Nederland komen.
Veel plezier jullie in het zonnige Italie.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.