Thursday, October 17, 2013

Al één dagje kampeerders leven.

We zijn goed aangekomen in Bergeyk in Brabant . Een hele mooie royale camping met luxe toiletgebouwen en grote staanplaatsen. water naast de caravan en een eigen vuilnisbak en de zakken worden gratis geleverd.
De prijs viel ook nog wel mee.het weer is zeerafwisselend,met regenbuitjes afgewisseld met zonneschijn. Op de camping stond Saskia met Sarah al op oms te wachten bij de receptie,heel fijn !
Ook hier weer waren er kerels genoeg om onze caravan op de plaats te duwen.dat gaat bijna zonder te vragen . vannacht hadden we al een logeetje,want Srah wilde zó graag bij ons slapen.
Dat moesten jullie eens zien !. Ze duikt eerst ons bed in ,waar ze binnen vijf minuten slaapt en als wij naar bed willen , klap ik de eettafel naar beneden ,lakentje op de stoelkussens en slaapzak er op open neerleggen ,dan Sarah aan de benen sjorren en op onze tafel neerleggen en voor mij best wel een beetje zwaar,maar dat kleine eindje red ik wel maar het is al een lang end geworden..
Natuurlijk spelen we de hele dag.s'Morgenbs
We zijn aangekomen

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.