Friday, June 11, 2010

Donaudelta.

Gisteren hebben we een bootocht gemaakt van bijna drie uur.Twee grote soortement roeiboten met een hele sterke buitenboordmotor.Het was schitterend weer en op het water een heerlijk briesje.De mensen waar we veel mee op trekken zaten bij ons in de boot .Ze heten Hans en Gerda. Gerda en ik lieten onze voeten buitenboord hangen ,lekker in het water.We zagen heel veel watervogels , o.a Pelikanen. En verder veel hele grote waterlelies ,velden vol dreven daar op het water.

Vandaag zijn we weer 145 kilometer verder gereisd ,naar de zwarte zee. Onze camping staat tussen Mamamia en Constant en ligt dus aan de zee. Vanavond hebben Bob ,Gerda en ik een verfrissende duik genomen.
Ze noemen het hier de Roemeense Riviera.
Het is dan ook Poepie mondain, nachtclubs disco's grote hotels,you name it it is there!.
Je kan hier zelfs met een gondel langs (of over)de hele stad.
Hier blijven we drie dagen en die rust kunnen we goed gebruiken.
iemand heeft me gebeld ,maar helaas was het niet uit te vinden ,wie.
De boodschaaap leek me dringend ,dus meld je even? We hebben een nieuw telefoonnummer.Ik vergat het net om mee te nemen.Maar Chris heeft het als iemand wil bellen ,moet ie Chris maar even het nummer vragen.Morgen zal ik het op internet zetten ,het is me nu te ver lopen ,ik moest de hele camping door om internet te krijgen.
Ik meld me morgen weer.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.