Friday, October 25, 2013

camping de paal.

Vandaag weer teruggekomen van Amstelveen.gezellig  verjaardag gevierd met Chris en Camilla  en Dragana één van de vorige nannies. .Dragana en Camilla hebben lekker meegedaan met twee nachtelijke  wandelingen door het  bos..We hadden kleine lampjes bij ons en hele stukken verlichtte de maan ons pad..We ontdekte nog een dikke egel,die snel wegvluchtte toen we er dicht bij  waren. Bij Chris kan je een uur wandelen om de plas in het Amsterdamse Bos ,waar veel reigers wonen. We zagen één met een hele grote vis in zijn bek.
We hebben door een bomen pad gelopen,dat is zo een ééns (maar nou hoef ik niet meer) ervaring , voor mijn beenspieren geen succes!. Je begint zo een pad , met een tamelijk steile trap omhoog .echt de boom in en dan wandel je over hele wiebelige plankjes en touwtjes.ze een acht meter boven de grond en iedere keer moet je bukken en je weer aanhaken .Als je aan zo een pad begint , kan je niet meer terug,dan moét je alles doen. Iedere boom heeft een heel klein plateau , waar je even veilig bent , maar dan moet je weer door. Als je eraf valt hang je aan je aan je musketonhaak , maar gelukkig ging het goed , één keer viel ik bijna , dat was een smal ,héel dun plankje , wat door ging buigen als je je gewicht niet goed verdeelde.
Was ik effe blij , dat ik weer op de grond stond! Chris en Dragana en zelfs  die kleine Camilla , hebben nog veel paden gelopen , terwijl ik lekker koffie zat te drinken .
Verder zijn we naar Camilla's eerste hockey toernooi geweest en heb ik staan aanmoedigen aan de kant  .Chris was een soort teamleider (Coach) en de acht meisjes hebben voor hem gezongen .Hij deed dat coachen geweldig en de meisjes deden precies wat hij zei. dat was leuk om te zien . Er stonden ook moeders aan de kant , die tamelijk fanatiek hun  dochters  aanspoorden toch vooral véél en hárd te duwen . Geen stijl!  We troffen buitengewoon mooi weer erbij..
Morgen gaan we vroeg op pad richting Frankrijk . Over Maastricht en Luik en dan lekker naar beneden zakken..We gaan slapen in een F1 hotelletje , dan hoef ik niet zo te werken om die caravan netjes te houden.
De regen tikt nu op ons dak , wat er nú valt  hebben we morgen geen last van , zullen we maar denken.!
Tot besluit hebben we overheerlijk Thais gegeten , we hebben gesmuld !. Dank je wel Chris.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.