Friday, October 10, 2008

"Zielige Connie"

Ben wel een beetje zielig .Hand in het verband en drie dagen pijn.Het had ook anders gekund hoor.
Toen ik bij de chirurg kwam mocht ik kiezen wat ik het eerste gedaan wilde hebben.Mijn pols of mijn trigger finger.
Ik heb elke morgen slapende handen een bij het fietsen ook,dus koos ik voor mijn pols.
Ik heb wel gevraagd of de pols me naderhand gaat pesten,maar hij haalde zijn schouders op,dus ik dacht....niks aan de hand.
Een paar uur na de operatie ben ik toch maar aan de paracetemol gegaan en van louter vervelend voelen ,vroeg naar bed. Dikke slaappil en weg was ik!
Vandaag heb ik het verband eraf gepeuterd en de wond bekeken,Ik hoop maar dat het goed geneest,het ziet er niet zo mooi uit op dit moment.
Maar ik ben weer begonnen mijn hand een beetje te gebruiken.Ik kan echt nog geen potje open maken,maar het is toch verbazend wat je allemaal met een hand kan doen.
Vanavond heb ik een piza opgeleukt,met champignons en prei en kaas.Echt goed gelukt.
Zo,Jaap en Jana zijn weer naar Berlijn,Alfred en Jettie komen misschien nog langs en volgende week komen de meiden.
De tijd vliegt en ik heb nog genoeg op mijn programma.De tuin moet nog even,de tulpen en narcissen moeten erin .De caracvan moet ingepakt en nog wat afscheidsvisites en dan gaan we weer voor drie maanden! Bob verheugt zich er zo op!
Buiten aan de schutting hangen nog twee trosjes druiven.de oogst was enorm,de hele buurt (vooral de kinderen) hebben er van meegegeten.
Morgen ga ik met Hilde samen naar Winsum,want we willen Nathalie zien korfballen,die heeft een wedstrijd.Zondag middag gaan we naar Danielle en Suzie,ook gezellig en daarna maken we maar even geen afspraken meer.Wel telefoontjes.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.