Monday, March 29, 2010

Weg!

Een paar dagen is toch echt niks. We hadden het zo gezellig en floep is je bezoek weer weg.
Maar we hebben samen veel gezien , ook samen lekker gegeten en vooral ook over markten gezworven.Al met al was het voor ons een fijne onderbreking en voor hun een mini- mini vakantie-tje.


Natuurlijk hebben we ook geklaverjast en deze keer hebbenWilma en ik de mannen niet in kunnen maken , helaas
Mimosa in bloei,mooi he?
Vanmorgen heb ik de sleutel van het appartement terug gebracht om een uur of elf.Ik dacht dat ze weer niet thuis was , gisteren zijn we wel drie keer geweest maar ze deed niet open. Net toen ik weer weg wilde gaan kwam ze met een slaperige kop en in haar peignoir aan de deur en kon ik haar vertellen ,'dat haar gasten het erg naar de zin hadden gehad en kon ik de sleutel afgeven.

Vandaag heb ik voor de laatste keer de was gedaan en bergen we alles weer in de auto.

Als ik nu weer moet wassen koop ik wel even een muntje.Voor ons zit de langste tijd er ook weer op. Deze week pakken we de voortent weer in en 5 april gaan we weer rijden.

7 april hopen we dan in Zuid Frankrijk te zitten en daar blijven we dan twee dagen , kunnen we weer even lekker bijkletsen bij kleine Con.

Dan rijden we in een dag naar Lyon en de dag erna naar Reen.Dat wordt dus omstreeks 11 april dat we in Karlsruhe aankomen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.