Sunday, June 09, 2013

Koffer pakken

We beginnen er maar vroeg mee , zaterdag gaan we pas weg. Maar er moet nogal wat mee en we gaan toch voor een week of vijf. We hebben er allebei veel zin in. Zaterdag rijden we driehonderd kilometer en gaan we onderweg slapen.Zondag rijden we naar Reen.
In de tijd dat we weg zijn wordt ons huis nog verder opgeknapt.de trappen geverfd ,nog een paar deuren en een paar drempels.Heerlijk.Bob zijn hand is weer dunner aan het worden en de pijn is weg. Zijn been heeft alle kleuren van de regenboog en ver lopen lukt nog niet.Maar vanmorgen toch weer een kwartiertje gewandeld..We blijven on the move!
Ik had aardbeien planten  in een pot gezet en de eerste is al behoorlijk groot. die wil ik opeten voor dat ik weg ga. Nu maar hopen op een paar dagen zonneschijn. Verder geen nieuws. We nemen de laptop mee .zodat we altijd  bereikbaar zijn. onze handy heeft weer een nieuwe batterij,dus daar kan je ons ook bereiken.Tot over vijf weken!.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.