Sunday, August 01, 2010

Vandaag.

Voor jullie wordt dit verhaal misschien saai ,maar vandaag was weer zo apart. We zijn een uur later dan we van plan waren in de auto gestapt . Op weg naar een tante van Nina.die al tweedagen allerlei heerlijks had gekookt voor ons.
Een hele byzondere rijst , een schaal met aardappels , maar heel lekker pittig in een rode saus en stukjes kip (zeg maar rustig dikke brokken).Dan een schaal met van die onwezelijk grote garnalen , een schaal met allerlei stukjes fruit en een schaal met stukjes koeienlongen.
Lekker hoor ,goed gekruid .Dat kunnen ze hier hoor.
Naast mijn bord hadden ze een opengekapte kokosnoot gezet met een rietje.Nou ,daar heb ik veel van gedronken , om te blussen .
Daarna druppelde er nog veel meer familie binnen.
Die tante en oom hebben een heel groot huis en dat mag ook wel met zo een grote familie.
daar buitelden heel wat kleintejs over de vloer , voor mij heel gezellig.
Als ze je dan eenmaal kennen ,klimmen ze op je schoot en gaan met hun rugje tegen je aan staan om opgetild te worden.
Camilla en ik zijn nog een poosje de tuin geweest.Daar stonden veel bananenbomen en zoveel prachtige planten. Nina zal me straks helpen om nog een paar foto's te uploaden. We waren om zeven uur thuis.
Het huis van haar tante ligt midden in het land en zo ver als je kan kijken zie je bananenbomen en kokospalmen.
We zijn ook nog even naar de zee geweest waar op de boulevard wel vijftig kraampjes stonden met allerlei voedsel.Ik heb mijn ogen echt uitgekeken.
Morgen wordt het weer werken voor Nina en Camilla en ik amuseren ons wel in dat mooie zwembad en er is hier een grote speelkamer volgestopt met speelgoed. Ook hier boven op het apartement is genoeg te doen.
Ik wordt hier vreselijk verwend door Nina en ze verteld me veel over haar cultuur.
Ik hoop ,dat ik een goeie hulp voor haar ben!

Vogelpark , oorbellen en nagellakken.






Gister zijn we met een taxie naar een prachtig vogelpark geweest. natuurlijk , allemaal exotisch.
Een lust om naar te kijken.Hele grote en hele kleine vogels .We hebben daar ook een hapje gegeten ,want we hadden simpelweg het ontbijt overgeslagen . buiten het park ontmoetten wij Nina's vriendin met net zo een klein meisje als Camilla. Die kenden elkaar nog en het duurde dan ook maar even en daar renden ze achterelkaar aan en hadden ze de grootste pret.
Daarna zijn we naar een juwelier gereden ,want Milla wilde perse nu de oorbellen en de gaatjes.

Ik had het Spaans benauwd daar in die winkel.Vreselijk , gaten in je oren. Nou ,Camilla helemaal niet hoor.Ze gaf geen kik. Ging braaf zitten op haar moeders schoot ,keek vrolijk naar al haar toeschouwers en klik.... ze zaten erin en ik stond te huilen. Aanstellerig he ,maar dat ging vanzelf.

Enfin ,daarna kwam de grote pret ,want eerst gingen we naar een nagelstudio voor kindertjes.
Allemaal soortement troontjes ,waar de dames mochten zitten ,met de voetjes in een bubbelbadje.Daar is genoeg speelgoed om er een dag door te brengen en ze worden daar enorm verwend.

Wij zijn gedrieen eerst wat gaan drinken en daarna waren wij aan de beurt.Ook lekker met de pootjes in een bubbelbad en dan werden de teennagels onder handen genomen. Prachtig en zo precies.Daarna smeerden ze scrub op onze onderbenen en als toetje kregen we een onderbeen en voetmassage. heel lux.
Daarna werden onze nagels gelakt.....vier keer!!!!!
Buiten gekomen hebben we allemaal onze voeten in een kringetje gezet om te kijken hoe mooi we geworden waren.
Dat was ook al weer zo gezellig.We hebben daarna de moeder van Nina bezocht en die had de wereld lekkers gekookt. Van alle schaaltjes moest ik eten en het waren er veertien!!!
Heerlijk , jongens ,wat missen jullie wat!!!


Daarna rap naar huis ......Wat een dag.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.