Sunday, July 27, 2008

Opa in aktie

Nina vond,dat de dansende opa toch eigenlijk niet mocht ontbreken.Ze had er een foto van op haar blog gepaatst een die heb ik er nu afgepikt en op de mijne geplakt.
Wat je niet allemaal met een rechter muisknop kan doen! Als opa Bobbie muziek hoort gaat dat gegarandeerd door zijn benen en iedere keer kijk ik weer mijn ogen uit.
Als ik met hem dans,dan merkt hij dat helemaal niet.Dan kan ik net zo goed Sinterklaas of de buurvrouw zijn.Hij gaat op in de muziek en danst helemmaal alleen en zijn elastieke beentjes swingen de pan uit.Hij ontwaakt pas weer uit zijn trance,als zijn adem wat moeilijker gaat en hij te heet wordt.Maar dansen doet hij graag en vol overgave,thats a fact!
Dans maar eens met hem!
Het was heet vandaag,we hebben niet veel ondernomen.vanmiddag even naar het zuidlaardermeer,we wilden kijken naar het surfen maar er was geen wind en maar een enkele stuntelende surfer.We hadden de ligstoelen meegenomen en onbehoorlijk lang lekker liggen pitten.Eerst wel een fikse wandeling gemaakt,alles op zijn tijd.
Morgen komen Johan en Linda en Marinke.Linda laat haar nagels beschilderen en Bob heeft woeste plannen met Johan en Marinke is voor mij!


Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.