Sunday, November 12, 2006

Zondagsperikelen

Vandaag even geen Schotland,het is zondag en dan laat ik al het werk even werk.We lezen,drinken koffie en rommelen maar een beetje aan.Vanmorgen vond ik een klein frutseltje,wat terug moest in de caravan,die achter ons huis staat.Daar viel mijn oog op het electrische kacheltje,wat al jaren met ons mee gaat als we ergens overwinteren.Hij deed het niet meer zei Bob en ik werd eigenlijk nieuwsgierig ,wat er nou eigenlijk kapot was.
Dus,ik neem dat ding mee naar binnen en vraag aan Bob,of we er misschien samen even naar kunnen kijken.Dus Bob sleept wat tools aan en even later lagen alle ingewanden eruit. (Allemaal ijzerwaar,hoor!)Wij kijken en ja hoor,mijn diagnose was:klein ijzerdraadje kapot,dat zal het wel zijn.Eerst hebben we de stof van ettelijke jaren eruit gepulkt,daarna verdween Bob weer naar boven en kwam terug met kroonsteentjes.Hij heeft toch altijd weer van die goeie ideen he?.Ik help met zo een operatie dan zo graag mee.Nou,een reuze gepruts,maar na veel zuchten en het nog eens proberen,kregen we dat ding weer in elkaar,verrijkt met een kroonsteentje,waar Bob het plastic vanaf had gesneden.En dan komt dat heerlijke moment van uitproberen.Doet ie et of doet ie et niet????????? Jjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Op zulke momenten schudden we elkaar plechtig de hand en zijn we echt tevreden.
Nou hoor ik jullie zeggen,wat een verhaal,alleen om zo een prutskacheltje,koop een nieuwe en zeur niet!! Maar lieve mensen,wij zijn aan dit kleine warmtemonster zooooooooooooooo gewend,al bijna twintig jaar,dat kunnen we niet missen,hij hoort gewoon bij ons. Hij draait weer als een tierelier en Reen,GerdWe zijn weer nieuwe plannen aan het smeden.We willen overwinteren in Marokko.
In Spanje is het in het diepe zuiden al fijn,maar daar is het dan volop zomer.Dat zien we wel zitten.Chris en Nina zijn er net geweest en die vonden het geweldig.Nu nog even de plannen verder uitwerken.
Zoals het er nu uitziet blijven we met de Kerst thuis en gaan we in januari op pad.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.