Sunday, May 13, 2007

moederdag

Zo,ik heb de buit wel weer goed binnen!!!!
Gisteravond werd er hier een reusachtig bouquet bloemen besteld.waarvan ik bijna direkt een foto heb gemaakt. Echt prachtige bos.chris en Nina,welbedankt!
Vanmorgen werd ik gewekt,dooor Ilse en Suzanne met thee en een volgeladen beschuit.heerlijk.En dan kom ik beneden,heeft Suzanne prachtig de tafel gedekt,als dat niet verwennen is!.Dus ben ik heel blij met deze lieve familie!
We hebben gisteren zo gezellig geknutseld,Hilde kwam helpen en alle vijf meiden hebben nu een eigen windmolen.daar maak ik straks nog even en foto van,het was echt ploeteren voor ze,maar ze doen het allemaal!Straks komen Laura en Bram nog even aanwippen,vanmiddag moet Suzannen helaas vroeger weg en nu ga ik de lunch voor ze klaar maken.Zigauw er een van het ploegje weg moet,lopen de anderen met de ziel onder de arm.De meisjes van hiernaast moeten met hun ouders mee,op oma visite en dat vinden Ilse ,Nathalie en Suzanne balen!!Dit is weer eens een ouderwets heerlijk weekend

moederdag

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.