Saturday, December 06, 2014

SINTERKLAAS

Gisteravond  hebben Rieny en ik voor Sinterklaas gespeeld. Ik had voor het groepje mensen waar ik bij na dagelijks mee om ga een klein zakje met wat sinterklaas snoepgoed gevuld en die hebben  we in het  donker bij die lui aan een touwtje opgehangen. Bij de een aan de waslijn ,bij de ander aan zijn motor en bij de volgende aan de kook tent . Zo een stuk of twaalf  zakjes. Vooral het sluipwerk vonden we lollig.Eén  mevrouw betrapte ons helaas ,zij was net aan het rondjes rennen op de camping en we kwamen net uit haar "Pit". Zo noemen de Engelsen hun plaats . De reacties waren ook leuk. Eén meneer kwam met twee chocolade popjes aanzetten, een ander kwam zich beklagen , wáár  was de fles cognac en geld kon hij ook wel gebruiken. Door ons was hij bijna zijn geloof in Santa  kwijt geraakt .   Een Belgische mevrouw had echt de pest in ,wie had dat gebracht???????.Ik zat naast haar op een stoepje op de wasmachine te wachten en ze mopperde :"Verdraaid ,Sinterklaas is geweest maar wie wás dat nou?????" Ik heb mooi niets gezegd. Er kwam er ook een bij onze tent om te bedanken voor .......het kerstcadeau!
Was heel leuk om te doen , sluipen in het donker .Een meneer was eigenlijk een beetje teleurgesteld dat hij niets had  gekregen en ineens zag hij het pakje bungelen aan zijn spiegel van zijn auto.
Ik kreeg twee dikke zoenen  en dat voor een gek pakje uit Nederland met een paar pepernoten en een paar chocolade kikkers en wat dropjes . twee mandarijntjes om weer af te kikken . Morgen doe ik mee met een hele grote groep Engelsen met jeux de boule. Ze hadden er één tekort en ze weten dat ik voor zulke dingen wel ben te porren  Dus....morgen weer een gezellige dag . Bob was vandaag een heel klein beetje in de lappenmand .Hij heeft een zere enkel (Jicht) en hij heeft vandaag veel geslapen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.