Friday, February 19, 2010

Huishoudbeurs

Hele gezellige dag!
Om zes uur opstaan om acht uur in de bus en om kwart voor elf in Amsterdam.
Veel gezien,veeeeeeel !!!!!!! geproefd en lekker genoten van de modeshow . Om kwart over vier vonden Hilde en ik het wel genoeg gauw even een toilet bezoek en om half vijf zaten we in de bus.Precies om acht uur stonden we weer in Gieten.
De hele reis kosttte inclusief toegangskaart E 27,50
.
Daarvoor reden we in een uiterst comfortabele bus , hadden we een hardstikke aardige chauffeur , kregen we een fantastisch lunchpakket mee voor onderweg , stond de koffiepot al te pruttelen toen we de bus binnen kwamen en we waren Assen nog niet uit of daar hadden we ons eerste heerlijke kopje koffie al te pakken.
Ik zat net voor de koffiemachine en Henk (zo heettte onze chauffeur) vroeg of de dames die vlak bij de machine zaten even de koffie wilden rondbrengen.
Nou ik wel hoor! Heb je gelijk even een babbeltje met al die huisvrouwen en dan voel ik me als een vis in het water ! Daarna gezellig zitten praten met Hilde en toen die hal in met ze'n tweetjes.
Tot twaalf uur hebben we rondgeslenterd en daarna zijn we gaan kijken naar de modeshow.
Allemaal van die spierinkjes met tailles zo dun als mijn enkel!.Maar ze dansten op heerlijke beat muziek en de kleertjes waren grappig . Niet onze smaak , maar vrolijk om te zien.
Intussen lekker ons lunchpakket opgegeten..Het laatste uur hebben we rongedwaald op de hapjesafdeling. daar kregen we werkelijk van alles naar binnen.Cornflakes met youghurt ,koek ,toastjes ,chocolade ,marsbolletjes , heerlijk. Van sommige dingen hebben we handenvol gegeten !
Helemaal vol van al dat lekkers zijn we weer naar de bus gestapt en daar liep de koffie al weer door.
Bob had me gezegd , dat we ook wat geld voor de chauffeur moetsen regelen . Dus ben ik met een fluistercampagne begonnen. en toen met een bekertje rond gegaan. De meesten wilden wel wat geven. Toen iedereen er mee klaar was ben ik naar voren gegaan heb even de microfoon gevraagd en Henk namens alle deelnemers hartelijk bedankt en hem het bekertje overhandigd met de mededeling ,dat de inhoud het overschot was van ons losbandig leven.
Dat kon hij wel waarderen.
Ik keek stiekum wel wat de dames er in deden Een gaf een dubbeltje een ander een handvol kleingeld en een drie euro of zelfs meer .geweldig.!
Daarna hebben Hilde en ik weer zo zitten babbelen ,dat we , voor we het wisten al weer Groningen voorbij reden .
Bob stond ons al weer op te wachten in Gieten.
Wij waren wel moe maar heel voldaan. Bij de winkel van C1000 (die dit had georganiseerd) kregen alle deelnemers een bloemstukje en een tas vol boodschappen.
Dat was werkelijk geweldig.
Lekker uitgeslapen en vanmorgen was ik weer echt fit.
Voor Linda een grote appeltaart gebakken ,morgen gaan we die brengen en helpen opeten.
Dan vieren we Marinke's vierde verjaardag .
Heel veel familie komen dit meevieren ,dus ouderwets gezellig ,vast en zeker!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.