Thursday, March 15, 2012

Eindelijk lente!

Vandaag volop genoten van het mooie lente weer.Gisteren kwam Bob met de mededeling ,dat hij de vaatwasmachine spuug zat was en dat hij een nieuwe wilde kopen.Dat hebben we vanmorgen gedaan.Bob had gelezen over super goeie vaatwassers en redelijk van prijs bij IKEA
We hebben er gelijk maar gegeten en ook nog een nieuwe koekenpan meegenomen.
Het lampje naast mijn bed had ik het kapje van gebroken en IKEA heeft dat soort dingen in voorraad.We haddan al bijna een nieuwe gekocht en de jongeman die daar op die afdeling werkt wist ons te vertellen dat we ook gewoon alleen het kapje konden kopen.
Prettig als zo een verkoper weet hoe hij ze.n klanten moet bedienen.
Gisteren hebben we op het internet een klusjesman opgeduikeld.
Je tikt gewoon www.werkspot.nl in en al gauw meld zich zo iemand,geen voorrij kosten en een geschikt aanbod ,wat willen we nog meer.
Hij komt volgende week woensdag om half acht s.morgens,toch maar even de wekker zetten!
Brit heeft hier een week met haar nieuwe vriend gelogeerd ,dat was bere gezellig.Ze was acht maart jarig en we zijn naar een ribhouse geweest ,waar ik stiekum het toetje regelde tot grote verbazing van Brit.
De ober kwam aan met een ijsdesert ,met vlammen en spetters en ze was echt blij verrast.We hadden geen cadeautje voor haar (Wil ze niet) en dus konden we zoiets voor haar doen. Ze hebben flink wat Drenthe gezien.
Elke morgen was Brit al om zeven uur uit bed ,dan schoten we gauw onze kleren aan en dan marscheerden we ,meestal en uur maar ook wel eens 5 kwartier hier in de omgeving.
Zaterdag zijn we met Chris ,Johan en Hilde naar de wokchinees geweest en dat was ook gezellig.
Verder doen we karweitjes .nieuwe WC bril,nieuwe schakelaar voor het licht in de badkamer ,planten om poten en de tuin bijwerken.
Nu moet ik op zoek naar een transportfirma ,want ik krijg mijn piano weer terug en daar verheug ik me op.Dat ga ik een dezer dagan ook regelen.
We zijn die zaterdag ook nog even bij Danielle aangewipt..
Daar wordt je gelijk in de watten gelegd,lekker koffie en Bob kreeg nog twee pannenkoeken mee , die hij inmiddels smakelijk heeft opgegeten.
Jullie ziet ,allemaal huis ,tuin en keuken nieuws ,maar we zijn bezig en tussendoor wandelen we elke dag ons verplichtte rondje.meestal ook een uur.
Bob protesteert soms wel ,moet soms uitrusten op een muurtje of een bank ,maar hoofdzaak ,hij gaat mee!
Vanmiddag hebben we beiden op zo een luie stoel een uurtje buiten geslapen,heerlijk ,in de lentezon!
Hopenlijk krijgen jullie ook de kans om daar even van te genieten.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.