Thursday, December 13, 2007

20 december.

Dat is de datum,dat Bob wil gaan rijden,ijs en weder dienende.Hij werkt er in ieder geval hard aan.De auto is al schoon en half geladen,in de caravan draait momenteel het kacheltje,want ik moet de keuken "vullen" en de klerenkasten.
Eigenlijk hebben we nog wat meer tijd nodig,omdat we diverse mensen nog wilde bezoeken,maar meneertje ongeduld wil weg.

We reizen deze keer via Frankrijk en ons eerste doel is Alicante.Daar is een vliegveld vlak bij en daar willen we gebruik van maken als we tussendoor even overwippen naar Nederland om Robert zijn 50 ste verjaardag mee te vieren.
Het plaatsje heet Santa Pola en de camping (kennen we wel) heet Bahia de Santa Pola.Daar schijnt de zon van tien tot vier ,dan kunnen we lekker buiten zitten.Boodschappen doen we op de fiets en we kunnen daar ook internetten.

De eerste week van februari zijn we dan bij Robert en Wilma en daarna gaan we rap naar beneden.We willen weer naar Camping Quevas Mar.Daar vinden we oude kennissen en gaan we weer mee doen met de gymnastiek en de wandelingen en ook weer fietstochten maken.Die camping ligt aan de kust,twintig kilometer van Almeria.

Bij Santa Pola is nog een voor ons bekende camping,waar een hele reutemeteut vrienden elk jaar weer zitten en die gaan we zeker bezoeken.
Dat wordt beslist weer een happening,overgoten met veel wijn en knoflooksaus.
Daar springen je de tranen van in de ogen,maar het is zzzzzzzoooooooooooooo lekker!!
We gaan we volgende week dinsdag nog een keer op de kleine jonge dame oppassen,voordat we naar het zuiden gaan.
Van hieruit wensen we iedereen alvast een fijne kerst en een gelukkig 2008 en we laten wel weer van ons horen.
dag Hyve mensen,wat schrijven jullie gezellig!!!!
We sturen dit jaar geen kaarten,in de loop van het volgende jaar komen we gewoon op visite.!Bob laat hartelijk groeten,tot bellens of tot schrijfs!
Connie

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.