Sunday, February 27, 2011

Nog een paar foto's

De hond die jullie zien is ook van onze buren en een ontzaggelijk lief beest.
Zij gaat zo graag met je mee wandelen en blijft dan ook echt bij je.
Ze loopt hier ook gewoon vrij rond . Gister zag ze Rieny en mij gaan wandelen en plotseling liep ze naast ons . Dus hebben we de riem opgehaald en ging ze fijn met ons mee.




Wel ja......... alwéér gezelligheid!




De afgelopen dagen heb ik geprobeerd om een buurvrouw van haar nekpijn af te helpen .
Dat is redelijk goed gelukt . Het is echt een therapie vpoor mijn handen ,dus wil ik niets weten van een cadeautje of vergoeding . Dat waren ze wel van plan en dus vroeg ik of we dan gezellig een kop koffie samen konden drinken . Gezelligheid is nergens te koop .

Daar zaten we met acht man in de voortent ,want het weer sloeg ineens om . Na een uur was de hemel weer stralend blauw , maar we bleven lekker zitten want er waren ze veel leuke gesprekken.

Vanmorgen zijn Rieny en ik naar de markt gelopen en Bob kwam ons achterop met de fiets.
Na het markten nog een kopje koffie genuttgd bij een Engelse tent en toen op bijna een draf naar huis omdat de hemel zo vreemd donker werd . De laatste twee honderd meter haalde Bob ons op met de auto en nog maar net binnen vielen de eerste druppels. Veel meer zijn er ook niet gevallen trouwens.

Gezelligheid die geen tijd kent!

Onze gastheer en gastvrouw.Gisela en Heinrich.
Beiden verzorgden voor ons een hele gezellige middag.
We begonnen om een uur of één en om een uur of half vier zijn
we eens een keer opgestapt.
Gisela had een gemberdrankje gebrouwen en dat was zó lekker ,
dat ik er twee achterover sloeg
en dat ging stevig in mijn benen zitten.

Foto's


Al weer zo lekker gegeten!


Deze keer werden we voor een visdiner uitgenodigd nij de buren vamn Marjanne en Helmut.
Die hadden een gigantisch stuk zalm gekocht en die gingen ze roken.daar had hij een hele installatie voor meegenomen . Rieny en ik hadden al bedacht , dat wij voor de sla en het toetje zouden zorgen . Rieny had tuttie fruttie gemaakt en ik had nog een pakje slagroom.
Ik zelf heb een gemengde sla gemaakt met van alles en nog wat erdoor en de sla kwam hier van het land .
Dat was weer smikkelen . De zon scheen en er waaide een heerlijk briesje en we zaten heerlijk buiten.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.