Sunday, November 18, 2007

heen en weer!

Deze maand reizen we wat heen en weer,van Annen naarAmstelveen.Soms gaan we via Zwolle,soms via de polder.We hebben meestal de radio aan en genieten dan van dit ritje.De laatste tijd zien we zwermen kievieten en ganzen en zwanen.
Wat we ook gezien hebben was het open breken van de lucht.Achter ons was het grauw en somber,voor ons was een klein spleetje blauwe lucht en daar achter ook weer grauw.Naarmate we dichter bij het noorden kwamen werd het steeds lichter en brak waarachtig de zon door.Dat was genieten.
We zijn vanmorgen even naar Linda geweest,even de kleine Marinke zien.Ik trof het,want ze moest nog in bad en dat mag ik dan doen.Dus gauw haar kleertjes uitgetrokken en in de grote bak gezet.Ze gaat er dan lekker in zitten en dan kan het spel beginnen.Heerlijk spatteren en water over de rand plenzen.Ik vond een beker en gooide lekker warm water over haar heen.Ze stak haar handje uit en toen ik het haar gaf stond ze bliksemsnel op en kreeg ik een beker water over mijn broek en ze schaterde het uit.Dat was natuurlijk niet de bedoeling .Ik mocht zelfs haar haartjes wassen en ze hielp me zelfs mee met wassen.
Ze klimt ook zelf weer uit haar bad,geen gebrul of protest.Als we dan naar haar kamer gaan grabbelt en graait ze naar alles wat in haar bereik komt. Lichtknopje,deurknop,spullen op de aankleedtafel,alles wat ze maar te pakken kan krijgen.
Wat ik altijd zo leuk vind,is even met die kleine peuters wandelen. Nu marscheerd ze dapper mee,het hele eind naar achteren bij Linda en Johan en ook weer terug.
De honden gingen ook mee en natuurlijk zagen we dat ze een poepje deden.We bleven even bij de hoop staan en ik zei:"Bah,poep!"
Dat was zeker een nieuw woord,want ze probeerde het na te zeggen.Eerst zei ze PPPP,toen pop en na nog een keer voorzeggen zei ze poep.Ze wilde er wel graag even in trappen met haar laarsjes,maar dat vond ik minder geslaagd.
Ze hielp me ook mee om de honden te roepen. AAAAAAATohhhh(Alto!),met forse stem,zo lollig.
Nu zijn we weer thuis,lekker en beetje rommelen,morgen gaan we weer naar Amstelveen.Donderdagavond zijn we weer thuis.
Wie gebak wil eten,moet op zaterdag 24 november komen,want de 25 ste gaan we weer naar Amstelveen.Te eten is er dan ook genoeg,dus kom maar gezellig!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.