Thursday, February 11, 2010

Ziekenverzorgers

Wat een mooi gezicht he , al die Chinese dieren . Als je het van heel dicht bekijkt , zie je dat ze die figuren met allemaal Chinese zijden lapjes zijn gemaakt , rond een skelet van buigzaam materiaal en daarin de verlichting.
Ik heb nog veel meer foto's , maar die plaats ik wel een volgende keer.
We zijn een week weggeweest om op een kleintje te passen die zomaar ineens longontsteking kreeg . Ze is nu gelukkig weer beter.
Bob heeft weer eens een topprestatie geleverd . We zijn door een sneeuwstorm van heb ik jou daar , over een dikbesneeuwde autobaan soms stapvoets -soms met dertig kilometer per uur -in de file naar het noorden gereden . Na Zwolle ging het een stuk beter . Bob bleef onverstoorbaar sturen en we hadden er een gezellig muziekje bij aan.
We hadden warme chocolademelk in een thermosfles meegenomen . We waren wel echt opgelucht , dat we zonder kleerscheuren eraf zijn gekomen.
En blij , dat we weer thuis zijn , in ons eigen gedoetje!
We hadden daar ook nog wel een nachtje kunnen blijven , maar dan hadden we de worstelpartij vandaag gehad en nu zijn we al uitgerust.
Vandaag heb ik niet zoveel gedaan. Even de e-mail nagekeken, even de was er door gedraaid even de koffers uitgepakt en lekker eten gekookt. Roode kool met rollade en lekkere aardappeltjes .Morgen ga ik het huis een beetje schoonmaken en de was strijken en we gaan denk ik boodschappen doen. Lekker burgerlijk he?
Maar zo is het leven van oude mensen.
Gister hoorde ik van Heidi d'Ancona dat mensen over de zeventig oud zijn en daar zijn Bob en ik al een stukje overheen.
Maar we kunnen nog heel goed oppassen en voor zo en klein wurm zorgen en gelukkig liet ze het zich allemaal aanleunen.
Ik vroeg haar of ze wist waar Oma Renie nou was? :"Ik heb geen idee!"zei ze eigenwijs ,met haar net drie jaartjes . We gaan nu plannen maken om er nog even uit te breken , een paar weken in de zon . Allereerst ga ik Els even bellen wie er allemaal komen met de voorjaarsvakantie. We houden jullie op de hoogte.

Prachtige Chinese kunst in het Emmer dierenpark




Dit is de ingang van het park










Dino op zijn mooist!


















deze draak is honderd meter lang





De blauwe fles bestaat uit honderden kleine flesjes ,gevuld met blauwe vloeistof.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.