Sunday, December 14, 2008

Bezoek!!!!!(ing)

Gistermiddag wilden we nog even een klein stukje gaan wandelen .Dus , schoenen aan ,jas aan sleutel zoeken , nog gauw even naar de w.c.
Verder kwamen we niet,want het begon een beetje te waaien . We hadden de tent eigenlijk nog niet zo stevig vasgepint en dus begonnen we daar maar aan . Na tien minuten , begon het al aardig te waaien en zeiden we tegen elkaar , laten we dit maar afmaken . Toen de laatste pin er in zat en de stormband aangebracht werd het donker en begon het te regenen . Eerst zachtjes , maar steeds harder en de wind legde er ook een schepje boven op.
Hevige rukwinden probeerden onze tent uit zijn voegen te trekken . Dat duurde tot een uur of half twee . Het was net of een woeste reus aan onze caravan stond te rammelen . We werden in ons bed heen en weer gerold en het was echt angstig . Ik lag al te bedenken,wat ik het eerst moest pakken als ik er uit moest.(Bob of de computer?)
Van vrienden heb ik gehoord , dat een rukwind hun caravan een opduvel gaf en omver duwde . Uit Nedeland had ik van de Aldi nog een pakje slagroom meegenomen.
Straks even kijken,die hoef ik vast niet meer te kloppen!
Tentkleed natuurlijk weer drijfnat , alles weer naar buiten sjorren , morgen gaan we echt plastic kopen .
Alle pinnen zitten er nog goed in,dus hebben we geen half werk geleverd.
Zo ,dat hebben we weer gehad. Morgen gaan we de kerstverlichting aan de tent hangen,
een beetje sfeer is nooit weg.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.