Monday, March 27, 2006


het zonnige zuiden

Allereerst een paar familiezaken.Danielle,ik ben je e-mailadres kwijt.Is het d.Brebenel@home.nl ?
Harrie en Rinie,hier is ons Spaanse nummer nog een keertje:621321120
Reen,de actimel werkt echt,slurp er elke dag een op en ik voel me er happy mee.
We zitten hier in een redelijk grote badplaats,met een hele mooie boulevard.Vanuit onze camping is het nog geen vijf minuten lopen.
Ze zijn hier nog steeds aan het bouwen.Ik schat,dat er voor de zomer begint nog en paar duizend appartementen zijn bijgebouwd.Overal staan grote hijskranen.Vanmorgen zagen we hoe ze de palmbomen een opknapbeurt geven.Ziet er prachtig uit.Daar staan er ook een paar duizend van,door heel Moncofa.
Zondag zijn we op de fiets naar de markt geweest.Daar halen we altijd groente en fruit op.De sinaasappels worden schaarser,maar die er zijn zijn heerlijk.We zagen een aanbieding van 4 kilo voor drie euro's.Wij kochten ze natuurlijk.Even later komen we langs een ander kraam met nog grotere sinaasappels en wat denk je? 5 kilo voor 2 euro.!!
Ik hoorde Bob brommen,want die vind goedkoop nu eenmaal mooi..Dus gaan we volgende keer eerst de markt over en kijken.
Na afloop vaan de markt visite zoeken we een gezellig tentje op en drinken daar een cafe con letche en Bob onveranderlijk een broodje tunavis met olijven.
Ik slik op het moment wat medicijnen voor blaasontsteking en van die krengen word ik zo misselijk,dan eet ik liever even droog brood.Overigens,na een paar uur gaat dat weer over.
Nog drie dagen,dan is het kuurtje op en ook dat helpt goed.Je kan hier de wereld aan medicijnen krijgen zonder doktersrecept.Hier op mijn doosje staat ook,dat je zonder voorschrift niet kan krijgen,maar dat is hier geen probleem.We hebben hier kontakt met een groep Engelsen en van de week gaan we "Jantje is ziek"nog eens opvoeren.Maar nu dus op zijn Engels.
We hebben al verscheidene leuke avonden met die lui gehad.
Johan (vdVeen!)Die dans met zijn allen in de groep,met dat ouderwetse liedje doen ze ook nog steeds,dat heb je me ooit eens laten zien.Lollig hoor.Zoiets van :"You dance de hokypoky en you clap your hands!
Ze komen binnenkort in onze tent repeteren en dat geeft al een boel voorpret.
Zo,nu ga ik nog even kijken of ik iets heb gewonnen met de staatsloterij en nog een paar foto's toevoegen. Nina,de foto's met cloese up zijn zo vreselijk,we zijn nu beiden echt verkreukelde kranten!Dus,ik stuur wel een maar een beetje verderaf.
Groetjes allemaal.Overigens,ik kijk altijd naar de hotmail,daar kan je dus ook gerust op schrijven.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.