Wednesday, November 27, 2013

Ander weer!

Vannacht is er een boel regen gevallen . Daar zullen de boeren wel blij mee zijn . Hier in de buurt wordt veel sla en snij bonen verbouwd en de bewatering van die velden is heel complex . Soms ziet de aarde er helemaal uitgedroogd uit en snap je niet dat dat spul kan groeien . Maar dan verschijnen er weer grote ploegen mensen (zo te zien uit Marokko) en die halen dan de oogst weer binnen.
Gisteravond had ik niet veel zin om te koken , we hadden heel lang in de zon liggen dommelen en dus zijn we op zoek gegaan naar een eet tent . Maar de Spanjaarden eten altijd veel later en dan zijn we nog niet op ingesteld . Wij willen na het eten gauw afwassen en dan naar het journaal kijken . Ik denk dat de meeste Nederlanders dat doen . Uiteindelijk belandden we in een Engelse tent en ik vroeg de eigenaar iets lekkers voor ons te koken . We kregen een groot bord met gemengde sla ,een grote schaal met patat  , zes armzalige kleine sardientjes (Wij  zouden dat sprot noemen) en zes ringen taaie inktvis.Typisch Engels,niet lekker.
Die kleine visjes hadden ze in de frituur gebakken ,dus waren ze keihard.
Maar de sfeer was gezellig en honger maakt rauwe bonen zoet ,dus we hebben alles opgegeten! Biertje erbij voor Bob ,ik moest rijden ,dus ik kreeg cola light met citroen en ijsblokjes.
Als het effe kan gaan we nu elke dag met de auto naar het strand en omdat de grond daar hard is kan Bob er uitstekend op lopen en dan marscheren we dus een heel eind en dat gaat steeds beter.
Ik zie in de verte de lucht al weer opklaren , Rieny en ik hebben nog niet gewandeld ,misschien vanmiddag?  Een hele dag in de caravan zitten vind ik niet zo fijn , een beetje bewegen hoort er bij !

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.