Monday, October 20, 2008

NINTENDO!!!!!!!!!!!



Links zit Daan,in het midden Gerben en rechts Nathalie

Ons leven wordt nu totaal in beslag genomen door nintendo.
Bob en ik begrijpen niets van de opwinding ,maar het blijkt,dat je die apparaatjes met elkaar kan verbinden en dat je er elkaar mee pesten kan.het gegil is niet van de lucht.
de conversatie hoort zich er ongeveer zo aan:
He,hee,,ik pak je Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nooit weer doen oeiiiiiiiiiii,ik heb je Shit nee,Boem boem,daar ga je Yessssssssssssssss,ik ga in de versnelling,effe naar de store kijken,he,je ligt achter,zesenveertig punten Joehoe,niet indrukken ,oh oh.he ik lig op de grond,je ligt voor mij,he,ik heb vuur werk,stomme sukkel,go for it.... en dat alles gelardeert met hi hi hi hi!!!!Ahhhhh,Yess.ha ha ha.K...!
Voor Bob en mij helemaal nieuw,we begrijpen er niets van.
Nu heb ik zeven kinderen.Daan en Gerben horen nu definitief bij de club en de meiden zijn er verrukt van.Gerben is dertien en Ilse lonkt een klein beetje .Ze zit met een krul naast haar oor en een gek petje op,lol te maken en Tracey observeert en constateert, yesssssssssss,Ilse is veliehiefd. (nee dus!)
Ze hebben vier van die apparaatjes en het lawaai is oorverdovend,maar zoooooooooooooo gezellig.Intussen worden cakes verslonden en allemaal drinken ze thee.(met veel suiker alsteblieft!)
Volgens Nathalie zijn ale vieze en lelijke woorden nu geoorloofd,dus ook de shits vliegen ons om de oren
Bob is het geweld ontvlucht,hij is een beetje ziek,heeft de hele nacht liggen woelen en hoesten en mij wakker houden.Ik wilde zaterdag hoestdrank voor hem kopen,maar nee,dat wilde hij niet,niet nodig.Dus zie ik nu ongeveer alles dubbel van de slaap.
Straks gaat hij naar de dokter en die geeft hem vast op zijn donder,hij overtreed alle regels.In zijn bloesje naar buiten,zonder sokken op de kouwe keukenvloer,je zou em toch he?
Vannacht kon hij alleen maar op zijn rug liggen,hij had het spaans benauwd en toen de slaap hem kwam verrassen was het gesnurk nog erger dan zeven nintendospelers.
Straks stuur ik de bende naar de Aldi,toetjes halen en slagroom en Bob maakt vandaag spagettie.Voor mij poepie gemakkelijk,want de neusjes worden vaak opgetrokken voor mijn lekkere eten.
Alleen mij soep lusten ze graag.Geen wonder,veel gehaktballetjes en voor de rest glijd het toch zo naar binnen? Zo,even een nintendo fotootje op halen.
Morgen gaan we naar de Zuidlaardermarkt.kijken of ik de kermis kan omzeilen,maar dat zal wel niet lukken.

Nog even een p.s je
Nathalie kondigde aan,dat ze naar de gang moest.
Haar achterkant moest nodig!
En terwijl Bob zijn ontbijt aan het nuttigen was kregen we een poepverhaal te horen.
Ze moest toen wel zes keer,zat zowat de hele dag op de plee,en het stonk zo een beetje verrot en het was dun!!!!Wij waren natuurlijk hevig geinteresseerd,vooral toen ze vertelde dat je bij zo een gelegenheid ook de voorkant moet schoonmaken !! (Zucht).Bob heeft zijn ontbijt toch moedig opgegeten.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.