Wednesday, March 01, 2006

de laatste loodjes.

morgen wordt de auto ingeladen,oventje,centrifuge,wasmaschine(tje),ouwe stoelen,fietsen en de voortent.We gaan toch pas zaterdag.we dachten dat Reen en Gerd maandag al weggingen naar Nederland,maar die gaan pas donderdag.
We hebben geen flauw idee waar we deze keer belanden,maar we zoeken wel de warmte op.We hebben eigenlijk al veel van Spanje gezien,het meest boeiende vind ik de folklore.De dansen,de optochten,de specifieke gewoonten,de markten .Maar ook de verstilde hofjes of de vergezichten van hoog uit de bergen,de amandelbloesems ,de olijvenboomgaarden en de sinaasappel boomgaarden.Dat wil ik graag alles nog een keertje zien en meemaken.Bob ook.
We verheugen ons echt op de warmte van de zon.Alle grijsaards maken zich weer op om naar hun land terug te keren,we komen ze vast in hordes tegen.
Wij kennen nog wel de onrust die er op een camping heerst als de mensen er vijf of zes maanden hebben gezeten.Ineens is het Home sweet Home, narcissen en tulpen en niet te vergeten de familie,kinderen en kleinkinderen.dan moet er pasen worden gevierd en dan stromen de campings leeg.
Ik denk dat we gemakkelijk een fijn plaatsje op een camping kunnen vinden.
Bob is top fit, ziet er helemaal niet tegen op om de honderden kilometers te rijden.
We hebben afgesproken een beetje vaker te stoppen in Frankrijk en er desnoods een dagje langer te bliven om de diverse gebieden wat beter te bekijken. Het weer moet natuurlijk wel mee werken.
We hebben electrische kachels en verwarmingsdekens mee,dus kou hoeven we niet te lijden.
We hebben er weer zin in!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.