Sunday, March 19, 2006

Met dit programma heb ik nog een beetje ruzie,het lukt me nog niet helemaal.
Enfin,gisteren zijn we naar Valencia geweest en daar hebben we de hele dag genoten van optochten,gigantische figuren van karton en al die schitterensde klederdrachten.
We hebben de auto ergens geparkeerd en zijn met de trein verder gegaan,dat was een leuke ervaring.Op de heenweg was de trein vol feestgangers en er werd veel gelachen.heerlijk om er midden in te zitten.
Het weer laat het een beetje afweten,maar we amuseren ons toch wel.
Volgende keer zal ik proberen om er een foto in te plakken,nu lukt het me niet
We zijn hier nu een beetje ingeburgerd.De camping is in een klein stadje ,genoemd Moncofor of Moncofa.Ligt ongeveer 40 kilometer boven Valencia.We treffen het met het weer,we hebben nu al rooie koppen van de zon.Hier kan je prima fietsen en er hangen nog veel heerlijke sinaasappels aan de bomen.Ik heb het hier aan de Spanjaarden gevraagd.Je mag ze zo van de boom af eten,maar geen tassen vol mee naar huis slepen.Dus gaan we iedere dag voor een vitamineinjectie op de fiets en duiken en plantage in.Daar hoeven we niet ver voor te gaan,we zitten er praktisch midden in.We zijn ook al met een stel Engelsen 8 kilometer verder op naar een markt geweest..Ik had vreselijke moeite om met die lui mee te komen .Trapte me een rotje en was buiten adem.Ook op de terugweg ging het bitter slecht en ik begon al het geloof in mezelf te verliezen en het huilen stond me nader dan het lachen.Toen we die middag nog even weg wilden ontdekte ik toevallig dat ik een lekke band had.Omdat ik dat nog nooit gehad had,heb ik er ook niet eerder naar gekeken.
dat overkomt me echt nooit weer!
We hebben eerst geprobeerd de band te plakken,maar dat liep op niets uit en dus hebben we een nieuwe binnenband gekocht en nou fiets ik weer lekker.
Gisteravond hebben we meegedaan met een groep Engelsen.die hadden eten besteld ,lamsbout,met een kom sla vooraf en ijs toe.Ze hadden een soort Pavarottie besteld.Hij zag er precies zo uit,compleet met dikke buik en ringbaardje en hij kon waarachtig ook nog zingen.Er werd natuurlijk gedanst en Bob heeft zich weerb eens even goed uitgeleefd.Jullie kennen dat wel he,wazige ogen,kromme pootjes en hij ziet niets meer,stort zich totaal in het ritme van de muziek en wordt pas weer wakker als de muziek stopt.Dan ontdekt hij mij ook nog en dan gaan we weer zitten.
Het eten was heerlijk,de mziek veel te hard en om twaalf uur zijn we maar weer naar onze hut gegaan.Bob hoest al meer dan een week erbarmelijk,vooral in de nacht.Dit in combinatie met snurken levert een beetje weinig slaap op.Een Engelse mevrouw had het juiste medicijn hier voor.Voor iedereen aan te raden.Gewoon als je in bed gaat liggen een wybertje onder je tong stoppen en verdraaid,het hoesten stopt.
Zaterdag gaan we naar Valencia,daar is de hele dag feest,optochten,giga figuren van papier machee,vele bands die daar rondmarcheren,daar voelen we wel iets voor.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.