Tuesday, November 09, 2010

Vrienden

Jongens ,dit blog is eigenlijk bedoeld voor vrienden.
Als mensen iets met mij te verhapstukken hebben ,kom maar op ,en praat het dan uit.
Dan hoeft de hele wereld zich er niet mee te bemoeien.
IK lees op het ogenblik een boek van Emiel Ratelband en die beweerd ,dat ieder mens in staat is om zijn eigen problemen op te lossen ,de oplossing zit in jezelf !
En dat ga ik toepassen.
Ik heb voor mijn gevoel met niemand ruzie ,ik vind uitpraten het minste wat je kan doen als je iets dwars zit.
Vandaag heb ik een happy day. Gisteravond wilde ik kijken hoe laat het was en daar ontdek ik ,dat ik mijn horloge niet meer om heb. Dat horloge had ik gekregen van Nina en Chris en was me een dierbaar souvenir van Kuala Lumpur.
Gelijk ben ik op de fiets gestapt en ben de hele route langs gefietst die we hadden gewandeld en niets gevonden. Vandaag ben ik met Bob naar Gieten geweest en bij het uitstappen zie ik mijn horloge op de bodem van de auto liggen.
Daar kreeg ik gewoon een schok van. Ik was er zo verdrietig om en nou dank ik echt de lieve God ,dat ik em weer terug gekregen heb.
Destijds , in Kuala Lumpur had ik mijn fototoestel ergens in de w.c. laten liggen en die kreeg ik na een uur weer terug en Nina's moeder ging toen de moskee in om Allah hier voor te bedanken.dat vergeet ik ook nooit meer!
Zo jongens ,alsjeblieft ,we houden op met vervelende commentaren ,ik sta open voor ieder contakt ,vrede op aarde en dag,lieve Boedah ,jij raakt de juiste snaar!En dank je wel ,lieve Linda ,dat je het zo sportief voor me opneemt ,dikke pakkerd!
We gaan vandaag de caravan halen , volgende week dinsdag gaan we rijden.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.