Sunday, March 13, 2011

Uitpuffen na vermoeiend markten!



Rieny en ik vonden dat we fors marcheerden en daar maakten we Robert en Wilma op attent.Die zetten met hun lange benen dus de pas erin en hijg hijg! Wij zeggen voortaan niets meer ! De markt was oergezellig , heel kleurig , fleurig en geurig!
Rieny kocht er een gebraden kip . Bob bood aan om alvast de helft op te eten ,dan hoefde ze niet zoveel te dragen.
Antwoord van Rieny:"Als je een arme zwerver was ,dan wilde ik daar nog over denken ,maar jij komt volgens mij niks tekort!"Dus NEE!
We zijn hier aan elkaar gewaagd , er wordt vrolijk gepest!

Viisite!



Kijk nou dit stelletje ongeregeld! Lopen bijkans naakt bij het eertste zonnestraaltje wat ze zien!




Zaterdagmiddag hebben we Robert en Wilma opgehaald uit Alicante.
Pa was zielsgelukkig , dat hij niet terug hoefde te rijden . We waren al vroeg in Alicante en van dat rondhangen wordt je bepaald niet fitter.
We hebben een gezellige borrel gedronken in hun apartementje en om twaalf uur lagen we weer lekker in ons bedje.
Vandaag heb ik de weergoden bedankt . Het was stralend mooi weer en ze konden lekker in het zonnetje zitten ontbijten en koffie drinken . Om een uur of elf zijn we gaan lopen naar de markt en na het markten zijn we gaan koffiedrinken in ons (zowat eigen) barretje.
En Wilma , met haar gezicht in de zon ogen dicht maar zeggen :"Wat een rot weer ,dit vinden we maar niks en dan met die mensen er bij en zo ging het de hele dag maar aan.
Alleen dat kaarten vond Robert er nog mee doorgaan ,want hij won afgrijselijk!.
Kortom ,de eerste dag was echt een sukses.
Morgen gaan we winkelen en buitenshuis lunchen en sinaasappels jatten.daar zal ik zeker foto's van maken!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.