Thursday, May 05, 2011



Gegeten wordt er ook.Ladingen broodjes gaan er per dag door. Ook die kleine doet mee,eet soms drie boterhammen tussen de middag.En altijd fruit na. Iedereen lust appels ,ik schil maar door en ze laten het zich goed smaken.

Braaf stelletje he?



Denk nou maar niet dat ze altijd zo rustig op de bank zitten.Dat gaat ber soms hard aan toe.Als Bob in de kamer is ,dan moeten ze stoppen , maar als de kust vrij is dan laat ik wel ze even gaan

Keukendienst



Dit jaar hebben Bob en ik het een beetje gemakkelijker.We hebben ploegendienst ingesteld.Een hele dag tafeldekken en afruimen.De ene keer Suzy en Nathalie en de andere keer Tracy en Ilse.
Ik zorg voor de koffie en de thee en de was.Bob hangt de was op en doet kleine karweitjes.Af en toe raus ik met de stofzuiger door het huis en het huis ziet er redelijk uit.
In de caravan ga ik principiel niet kijken en de kleine dames hun kamer is perfekt!
Geen bergen kleren op de grond en zeker geen vuil wasgoed.Heel fijn hoor!
Zaterdag gaat de bende weer naar huis.
Vandaag vroeg ik ze wat ze er nou aan vinden bij die twee ouwe sokken? En ik zei dat er al gauw een tijd komt ,dat zer hier niet meer naar toe willen.
Tracy keek me over haar brilletje met grote ogen aan en zei:"Dat kan ik me niet voorstellen! Dan weet ik dat ik het goed doe en BOb ook!

Nathalie




Nathalie lekker dromend ,helemaal in haar eigen wereldje . Alhoewel ze heel blij is met de groep af en toe wordt het haar echt te veel en dan zoekt ze de rust en de stilte op

Groepsfoto"s



Dit was het begin van de vakantie ,toen waren Charissa en Marcella er ook nog. Heerlijk voor Camilla , die twee verwennen haar tot in de afgrond!

Bloemkool



Hier zijn jullie getuigen van ons bloemkool lied , opgenomen door Nina en via allerlei kanaaltjes op mijn blog.
Ik mis nu wel even het geluid proberen jullie het eens , anders moet ik Nina vragen
De mei vakantie verloopt verder perfekt.
We missen nu wel onze kleine kruimel .haar hoge stemmetje was alom vertegenwoordigd.
Ze zat vaak onder de werktafel haar eigen kunst te creeren.Intussen luisterde ze dan naar al dat verbaal geweld en ze vertrouwde mij toe ,dat ze eigenlijk net zo groot als die anderen wilde zijn.
Tja dat gaat gauw genoeg ,laat haar nog maar heel even klein zijn.!
Vandaag hebben Tracy en Ilse gekookt.Heerlijke mosterdsoep.Die was zo machtig ,daar hoefde verder niets bij.
Er wordt nu veel gestoeid en dat gebeurde vroeger bij ons thuis ook vaak.En die meiden maar gillen.Ik vuurde de dames aan en toen kreeg Gerben het toch echt benauwd , ze zaten letterlijk boven op hem en Nathalie vertelde dat ze hem eens even goed had geraakt en die heeft kennelijk wraak genomen en zo kwam ze van haar boosheid af! Arme Gerben!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.