Friday, August 23, 2013

We kunnen gaan.

Woensdag zijn we naar de specialist geweest .  Eerst een echo laten maken en daarna met de dokter ge praat.
We knepen em  allebei , bang dat de ((het?) anurisma nu te groot was geworden.
Maar het bleek helemaal in orde te zijn .We kregen dus fiat om weg te gaan.
Het is natuurlijk wel een tijdbom ,maar die kan overal knappen En wij kunnen er niet mee zitten wáár we op deze wereld dood  gaan . Liever op een prettige plaats waar we het allebei naar onze zin hebben.
Voor de buitenwereld klinkt dit misschien een beetje hard , maar onze leeftijdsgenoten zullen ons wel begrijpen .We hebben allebei getekend voor de snijkamers , dus van crematie plechtigheden is van ons beiden  geen sprake . Mocht het onderweg gebeuren  , dan worden we gelijk naar Groningen getransporteerd . We hebben alle papieren hier voor altijd bij ons.
We zijn al bezig  de caravan te vullen . Bob heeft gisteren ons abonnement voor de tv. in het buitenland  in orde gemaakt . Ik ga deze keer proberen of we ons huis voor die paar maanden kunnen verhuren.
Daar heb ik al met een paar vrouwen over gesproken , die allebei  dit persoonlijk niet zouden doen.
We hebben ons huis  diverse keren al uitgeleend aan familie of kennissen en dat is ons altijd goed bevallen.
Nu kan het misschien de kosten opvangen van onze Spanje reis . Maar eens kijken.
Ik ga maar eens snuffelen op internet naar bureaus die zoiets verzorgen . Hebben jullie nog een tip?
We willen begin november weg en dan toch minstens vier maanden van de zon profiteren .
Zo , jullie zijn weer op de hoogte , we gaan nog een paar vrolijke weken tegemoet , een gezellig buurtfeest en nog een verjaardag van een vriendin en diverse bezoeken die we hebben afgesproken  .
Vanmorgen was de aankomende herfst zó duidelijk te speuren , overal spinnenwebben ,de geur van gemaaid gras de mais ,die dikke vruchten aan het maken is , heerlijk om te zien en op te snuiven. Ik heb helaas mijn fototoestel laten vallen . Fotograferen is dus even van de baan , maar eens kijken of het nog te repareren valt
groetjes allemaal!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.