Sunday, December 14, 2014

Kerst op de camping.

Niet alleen de winkels beginnen vroeg met kerst ,de kampeerders weten er ook wat van. Hier branden veel lichtjes en grote kerstbomen of bomen die gebruikt  worden als  kerstboom. Dat kost de campingbaas veel stroom . Ik ben hier al lekker ingeburgerd en doe aan heel veel  dingen  mee.  Bijna elke middag kan ik gaan jeux de boulen.Bijna elke  ochtend begint met een  wandeling van  dik een uur , elke dinsdagavond spelen Bob en ik mee met whist (Vorige keer  gewonnen) soms heb ik een patiĆ«nt om te masseren en nu ga ik een groepje vrouwen gymnastiekles geven . Dat is maar eerst een probeersel ,als het bevalt ga ik het vaker doen . Elke zondag ga  ik met Bob  naar de markt in Villaricos (altijd  oer gezellig!).En zo gaat de tijd  toch heel snel voorbij. We zitten al weer op half december. Ik heb nu ook maar de kerstspullen  tevoorschijn gehaald en wie weet branden vanavond ook bij ons de lichtjes. Onze strandwandeling om vier uur houden we ons strak aan. Bob moet bewegen en het gaat wel niet vlug ,maar hij doet het toch maar!
Zo langzamerhand begint hij allerlei klachtjes te ontwikkelen  ,die hij helemaal niet gewend is,
vaak pijn onder in zijn rug  pijn in zijn  rechter heup of pijn in nek en schouder. maar hij blijft vrolijk en neemt dit op de koop toe. Helaas is Bob  zijn halfzuster  afgelopen  woensdag  overleden . Ze was 95 jaar en een paar maanden. Bob zijn andere half zuster is ook overleden en die was ook zo oud. Dus Bob heeft goede perspectieven  wat leeftijd  betreft.
Vrijdag ga ik met twee dames (een Engelse en een Belgische) op bedeltoer  langs alle caravans ,geld ophalen voor het personeel van de camping. dat is hier traditie . Ik ga nog even naar de Chinees  ,een rode muts kopen  , dat hoort er ook bij.
Morgen komen Brigit en Ton ,daar verheugen wij ons op . Lekker veel klaverjasavondjes en ik hoop dat ze gaan mee doen met whist . Misschien ook wat uitstapjes ,er is hier veel te zien.
Ik heb met mijn  vriendin Rieny een hele zooi  sinaasappels geraapt en de hele camping snoept er weer van mee . Er liggen nog duizenden op ons te wachten!
,kjkibliv

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.