Thursday, November 20, 2008

donderdag 20 november

Dit weekend mag Reen daags over naar huis,maar moet s,avonds weer terug naar het ziekenhuis.
De weersvoorspelling is zo slecht,dat durven wij niet aan.Er is een meter sneeuw voorspeld,dus blijven we het weekend over nog hier.Wij hebben geen sneeuwkettingen.

Het gaat Reen in zoverre goed,de bloeddruk is nu behoorlijk naar beneden.
Vandaag hebben ze de nieren nagekeken,alles is goed.De pacemaker is geoptimaliseerd,alleen hebben ze de oorzaak van de bloeddruk niet kunnen vinden.
Dus zal ze het voorlopig met medicijnen moeten doen.
Aangezien er minstens honderd oorzaken voor hoge bloeddruk zijn is dat ook een beetje lastig uitvinden.

Ze is nu een hele dag en een nacht kiplekker doordat ze de tens naar beneden hebben gekregen.We zitten nu lekker te kwebbelen en lachen en we kijken naar die mierenhoop van bedden en verpleegsters en deftige professoren en verbazen ons erover,dat der Herr Professor niet in de laatste kamer komt. Oorzaak??.
Die mensen zijn net iets minder goed verzekerd.Daar komt b.v. ook geen krant.Reen moest daar toevallig liggen omdat er geen plaats was.Ze mag nu wel op een andere zaal,maar vindt het gezellig op een kamer met vier mensen.Dus daar blijft ze bivakeren.
Vandaag was het hier uitgesproken rot weer,koud,wind en miezerregen.
gegroet allemaal.

Maar wij vermaken ons wel.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.