Tuesday, May 04, 2010

Pech.

Vandaag zijn we met het ploegje naar Linda geweest.Even bijkletsen. Maar de honden moesten nodig worden uitgelaten en het was gewoon een gevecht om een hond mee te krijgen Er waren drie honden om uitgelaten te worden.
Ilse nam Alto , Nathalie veroverde Maxie en de logeerhond ging aan de wandel met Kimberley.
Ik wilde nog gauw mijnfototoestel pakken .Maar de groep rende al ver vooruit.
Ik zie gerben rennen en Ilse rende met Alto achter hem aan. Ineens pats ,daar viel ze en de hond nam zijn vrijheid. Intussen maakte ik me toch ongerust ,want Ilse bleef liggen.
Dikke tranen, ze had haar enkel verstuikt en dat deed vreselijk zeer. Dat was pech. We zijn voorzichtig weer naar Linda haar huis gestrompeld en daar hebben we een nood druk verbandje aangelegd.
Op de terugweg sleurde Alto Gerben ook nog even helemaal door de modder. Die zag er niet uit.!Alto is zo sterk ,als hij plotselijn aanzet hou je em bijna niet.
Enfin Ilse heeft bij mij thuis een poos zitten koelen met ijs (pak gehakt uit de diepvries)
en daarna heb ik een rekverband er om heen gedaan.Ze heeft een blauwe plek en een lichte zwelling.
Morgen kijk ik het even aan ,evenrtueel gaan we naar de huisarts.
Maar de pijn zakt al , gelukkig. Ze kan wel lopen ,maar dat doet haar toch zeer.Ze zit niet graag met haar been omhoog ,dat zou natuurlijk wel beter zijn.
Jammer genoeg vallen er nu een paar plannetjes uit. Maar dat bekijken we morgen.
Misschien een nachtje slapen er over heen ?Ik hou het wel goed in de gaten.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.