Tuesday, March 16, 2010

Geleerd op de camping.

Ja jongens ,hier hoor je nog eens wat!

We zijn vanmorgen met Harrie en Rieny op pad geweest en Harrie's broer Jan was er ook bij.
Er werden over en weer natuurlijk grapjes gemaakt.
Nou ,hou je vast hier komt er eentje.:
Zegt de ene kanibaal tegen de ander:"ik eet geen mensenvlees meer!" :"Nou ,waarom niet ?"vraagt de andere verbaasd ,dat is toch heerlijk?":"nee ,zegt de ene , ik heb nou gezien hoe ze gemaakt worden!
Ik ben gek op zulk soort grapjes.
Vanmorgen was het weer steenkoud en heel veel dames kropen onder de warme douche en mopperden, koud koud ,wat is het koud!!!! .Maar net als altijd begon de zon dit stukje aarde in
snel tempo op te warmen en dan kan je gewoon weer buiten zitten in korte mouwen.
Deze keer wel uit de wind!
We hebben bij verschillende apotheken geprobeerd om Imovane te krijgen maar noppes hoor.Ze vroegen allemaal naar een prescription oftewel recept. Dus Reen en Brit ,helaas.......
We zijn naar een klein restaurantje geweest om een tostada te eten. dat is een opengesneden halve stokbrood ,geroosterd en besmeerd met knoflook gemengd met gemalen amandelen , scheutje melk en scheutje azijn . Zo lekker , je eet het bord er bijna bij op!!
Op mijn gebroken Spaans heb ik toch die mevrouw het recept ontfutseld en heb ik haar zelfs een klodder afgetrocheld . Daar gaat morgen op mijn brood . Dat houd de vijanden op een afstand ,want je stinkt wel hoor , als je dat eet !
Ik heb gelijk even in haar keuken gekeken . Een hele grote werktafel in het midden (daar kunnen haar kleinkinderen tikkertje omheen spelen!) en verder allemaal pannen en potten . Ik voelde me daar helemaal thuis . We gaan er vast nog een keertje heen .

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.