Tuesday, January 30, 2007

Hallo allemaal,

Na veel prutsen en proberen lukt het me nu toch om in mijn blog te komen.
We zijn heel onverwachts in Marokko beland.We zijn eerst heel gezellig bij kleine Con geweest en daar hebben we gegeten in een heerlijk restaurantje ergens bij de camping in de buurt.haar vriendin was er ook bij,Clar issa heet ze en al babbelende kregen we het over Marokko en dat we een bord zagen met richting Sete erop.Bob had gelezen,dat je vandaar uit met de boot over kan steken naar Tanger.De volgende dag zaten we er al op en daar hebben we twee dagen op gevaren.Aangekomen in Tanger zijn we naar de kust gereden en langs de Atlantische oceaan richting zuiden gereden. Eerst naar een vrije camping voor een nacht en de volgende dag weer door,richting Rabat en Casablanca.Daar vonden we weer een kleine camping.Kosten 70 dirham,ongeveer 7 euro.Nu zijn we in El Jadida en hier willen we even blijven.Het weer is inmiddels beter geworden,de regen is gestopt en soms zitten we al heerlijk te zonnen.
Vanmiddag gaan we een portugees Fort bekijken en een fikse wandeling maken.
Ik had het boek van A.H.Alie gelezen en zat op de boot vreselijk in de rats,voelde me absoluut niet veilig,maar dat is nu over.Het barst hier van de behulpzame Fransen,de meer dan vriendelijke Marokanen,de campings zijn redelijk tot goed en het leven is hier goedkoop.
Robert,gefeliciteerd met je verjaardag en veel cadeautjes toegewenst .
Telefoneren is hier vreselijk duur,maar internetten kost bijna niets,dus doen we het maar zo.
Wordt vervolgd,
CONNIE

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.