Sunday, July 21, 2013

We houden vol

Hier zat Bob graag,tussen de bloemen
Een mooi  Drents kabinet en heerlijke stoeltjes om aan tafel te zitten.
"Mijn"werk kamertje,daar zat ik altijd te internetten
Reen probeerde de bruine dame een wortel uit de hand te geven,maar ze moest em toch op de grond gooien ,de bruine durfde niet!


Elke morgen  rollen we om kwart voor zeven ons bed uit ,Reen en ik. We drinken dan een senseo op het balkon en dan gaan we marcheren . Bijna een uur . Bij Reen is een groot ongebruikt vliegveld en dat is elke morgen weer zo gezellig. Wat ons daar allemaal op de vroege morgen te gemoed komt ,onvoorstelbaar.
 Een oud echtpaar ,die voetje voor voetje voorbij schuifelen  ,een hele mooie donkere vrouw , met de langste benen van de wereld , huisvrouwtjes  die al kwekkend  flink de pas erin hebben en de vele vrolijke goede morgens! Hartverwarmend.
Er liep daar ook een professor van in de negentig ,Reen kent hem wel en die loopt nog elke morgen dat vliegveld rond.Hij stond zich uit te rekken en toen kwam er een juffrouw voorbij ,die hij kende. Ze riepen wat tegen elkaar  en toen vertelde hij vrolijk ,dat hij binnen veertien dagen  nieuwe heupen kreeg!
Bob aan de grote tafel tafel aan het ontbijt.

de prachtige  keuken
Die mensen hebben allemaal hebben ze hetzelfde doel   , bewegen. Om tien uur hoef je daar niet meer aan te beginnen ,de zon brand dan gloeiend heet boven je hoofd. Van daar dat vroege uur. Vandaag bleef een konijn brutaal op het pad zitten , tot we heel dicht bij waren . Het leeft er van die beesten..Allemaal grappige staartjes ,die weg hippen.
Zo ,nu gaan we koffie drinken en broeder Jaap bellen.En verder een hotel  zoeken voor een nacht.
Harriet alvast gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst ,ik kon niet op jouw site komen.maar zo is het ook goed he?
We hebben een budget hotelletje gevonden a 39 euro per nacht.Nog wel te doen ? Alleen de matras was kei hard en de kussens te bescheiden,maar allah!  voor één nacht!?Douche en toilet op de kamer ,daar is wat voor te zeggen.
Zo ,nu nog even wat foto,s van Saillans:

De eerste avond hebben we daar een heerlijk vuurtje gestookt,het was toen nog fris. Ik ben een echte pyromaan.In Zeegse had ik zo een fijn open haardje , dat mis ik hier wel.

hier de oer gezellige huiskamer rmet open haard

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.