Saturday, January 03, 2009

Vroeg uit bed

Vanmorgen wurmde Bob zich weer eens uit bed , want hij moest even en ik wilde me net nog eens lekker omdraaien , maar dat had ik gedroomd. Gisteravond hadden we het er al over gehad , dat we de was wilden doen . De grote lakens etc . Daar moet je vroeg bij zijn,dus om kwart voor acht liep ik met mijn slaperige kop al met het karretje naar de wasmachine.
Maar eerst kreeg ik nog even weer de zoveelste schrik van mijn leven.
Ik had de dag ervoor een munt gehaald en mijn portemonnaie in het tasje gestopt , wat aan mijn fiets hangt.
Die fiets staat altijd buiten!!!! Dus ik vlieg naar mijn fiets ,kijk in mijn tas .....er zat niets in.!
O dear ,voor de zoveelste keer ,wat ben ik toch een sufferd !! Gauw naar binnen . Daar lag ie ook niet op de geijkte plek.....bonkebonk...mijn arme hartje kreeg het weer eens te kwaad.
Enfin , hij lag op de bank , achter de tafel . Voor de zoveelste keer heb ik mezelf beloofd om er beter op te passen .
Bob zorgde voor het onbijt intussen en dus kon ik na mijn vroege wandeling lekker aanschuiven en ontbijten.
Om negen uur was de was klaar en hebben we samen de was opgehangen . Tien minuten later begon het te regenen . Dus alles in de voortent , over de stoelen . Net een zigeunertent .
Tien minuten later was het weer droog en Bob zag zwaluwen hoog in de lucht , dus hup alles weer naar buiten ! Nu ligt het droog in de kast .
We zijn nog even naar de Lidll geweest en nu heb ik even alle tijd om te schrijven want inmiddels regent het weer.
Nog even wat persoonlijke berichtjes.
Ina Schoenmaker,ik wil wel hyfen , klik als een gek op dat balkje , maar het werkt niet!
Ilse,wat was dat gezellig om met je te kwebbelen en wat zie je er prachtig uit !
Verder start ik mijn computer op skype om half acht ,voor wie er even "kletsen"wil.
Nathali ie negen jaar geworden op de eerste januari en ik maar denken dat ze in Oostrijk is om te skieen ! Maar ze was al een week thuis .
We hebben een boel jarigen deze maand Wilma , Dennis en Andre.
Zo moeten mensen leven onder aan de ladder.Een peertje voor het licht , kale muren , de was in je slaapkamer en de wind , die vrij spel heeft door je huis.
Daar wonen de kerels , die in de tomaten werken of in andere kassen .






Hier komen we vaak langs . Eerst zat er een klein gaatje in de muur. Een paar dagen later,zat er ineens een heel groot gat en dat werkte op onze fantasie , want er woonden wel mensen in.

Zij zal wel tegen haar man hebben gezegd :" Tinus , het tocht hier een beetje" , maar Tinus had zeker Spaanse voorouders,want hij piekerde er niet over om de boel te repareren.

Nou en toe werd ze op een dag zo kwaad , dat ze Tinus bij kop en kont heeeft gepakt en naar buiten heeft gesmeten .Het heeft er wel een week gelegen . Nu kan je er wel weer langs . het puin is nog wel te zien,maar nu ligt het in het huis.

Ik heb nog even een foto gemaakt door een ander raampje van dat huis en daar kan je zien , dat het wel bewoond is.Stout van mij he?

nog even wat foto's

Kijk , hier zie je de flappen van plastic mistroostig wapperen . Alweer een kas gestopt met werken . De resten blijven gewoon staan . De hele omgeving is verziekt met deze kapotte kassen . De bedoeling was , om huizen ervoor in de plaats te zetten , maar het geld is op en in Spanje hebben ze geen moeite met dit soort beelden.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.